Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Sony foran projektor


Hvordan å reparere en Sony foran projektor

Reparere Sony projektoren å forlenge livet og kvaliteten på enheten. Sony er en stor produsent av forbrukerelektronikk spesielt i hjemmeunderholdning. Selskapet har en sterk foran projektoren produktserie med enheter innstilt for firmaet og hjem underholdningen bruk. Projektorene er designet for brukervennlighet og tilgjengelighet for forbrukerne. Deler som pære vil ha problemer over tid som krever reparasjon. Disse problemene kan løses uten behovet av en tekniker.

Instruksjoner

• Endre pære når den har nådd slutten av livssyklusen. Slå av projektoren og trekk ut stikkontakten. Plasser projektoren opp ned på flate og fjern dekselet med en skrutrekker. Finn lampehuset og løsne det fra projektoren. Noen modeller vil kreve en gass frigis fra en ventil før lampen kan fjernes.

• Fjern lampehuset nøye fra projektoren og sett den nye lampen godt fast i lampe casing. Stramme skruene til lampen og Lukk lampe dekselet som projektoren casing. Teste projektoren for å kontrollere pære fungerer.

• Endre luftfilteret når endre projeksjon pære. Slå av projektoren og trekk ut veggen. Fjerne luft filterholderen og fjern luftfilteret. Bruk trykkluft fjerne overflødig støv fra filteret sporet hvis nødvendig. Plasser nye luftfilteret i sporet og fest den med filterholderen.

• Justere kjøling innstillingen hvis projektoren området ikke har sterk ventilasjon. Slå av projektoren og la det sitte i minst en time å kjøle seg ned. Kontroller at det ikke er i ventilasjonsåpningene. Holde projektoren i et godt ventilert område.

• Juster videoinngangene og rotere videotilkoblinger for å teste videosignalene. Juster lysstyrken på projektoren på bilde-menyen. Trykk "Meny" og velg "Picture" og Skroll ned til "Lysstyrke."

Tips og advarsler

  • Rengjør filteret hver 1250 timer med et vakuum for å fjerne løs støv.