Nnywellness.com

Tilbakestille tyveri koden på en Honda Civic 2002


2002 Honda Civic er en økonomi bil produsert av Honda Motor Company. Som de fleste Hondas, radio i 2002 Honda Civic er utstyrt med en antityverienhet som deaktiverer radioen når mister det makt til en låse opplåsingskoden kan angis. For å tilbakestille tyveri koden på en 2002 Honda Civic, må du følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Finne bilens identifikasjonsnummer. Dette er en 17-sifret nummer som ligger ved foten av bilens frontruten på førerens side.

• Finn enheten serienummeret for radioen. Serienummeret enheten kan være på et klistremerke plassert inne din hanskerommet. Hvis det ikke er inne i hanskerommet, kan du hente serienummeret fra radioen ved å slå enheten av og deretter slå på igjen mens du holder knappene "1" og "6" på radioen. Du vil da vise de fire første sifrene av serienummeret med en "U" foran dem og de fire siste sifrene i serienummeret med en "L" foran. Ignorerer den "U" og "L" Skriv ned det åttesifrede tallet.

• Kontroller at du har riktig kontaktinformasjon. Telefonnummeret og postnummer må tilsvare de som tilhører eieren registrert med VIN nummer.

• Få tyveribeskyttelse koden i en rekke måter, når riktig informasjon er samlet inn. Du kan gå til webområdet for offisielle Honda og skrive inn informasjon eller du kan besøke din lokale forhandler som vil gi deg anti-tyveri koden.

• Slå din radio på når du har den riktige koden og skriv det med nummertastene. Radioen kommer på som normalt hvis koden er riktig angitt. Skriv koden ned og lagre det på et trygt sted for fremtidig bruk.