Nnywellness.com

Hvordan spille inn en Video på iPhone 3GS


IPhone 3GS er forhåndsinstallert med en videoinnspilling funksjon som tillater brukere å spille inn korte videoer på farten. Video kan er lagret på din iPhone harddisk og så direkte fra iPhone, sendt å andre idet multimediemeldinger (MMS) eller sendt til deg selv eller andre for visning på en datamaskin. Inn en video på iPhone er en enkel prosess og tar bare minutter å fullføre.

Instruksjoner

• Åpne programmet kameraet ved å klikke på ikonet. Som standard er programmet i kameraet modus.

• Skyv meter på bunnen høyre hjørne av skjermen på kamerasymbolet til ikonet video. Dette aktiverer video innspillingsfunksjonen.

• Pek din iPhone til objektet eller scenen du ønsker å. Et hvitt rektangel vises på iPhone-skjermen for å angi hvor videomaskinen fokuserer.

• Trykk rød sirkulær midten nederst på skjermen for å starte innspillingen. Den røde knappen blinker mens iPhone er inn en video og en tidtaker som angir lengden på videoen vises i øvre høyre hjørne av skjermen.

• Trykk på den blinkende røde knappen igjen for å avslutte opptaket når du er ferdig. Dette lagrer automatisk video til iPhone "kameraet Roll," som er tilgjengelig ved å klikke på "Bilder" fra din iPhone startsiden.

• Gjenta denne prosessen for noen andre videoer du ønsker å spille.

Tips og advarsler

  • Standard vil iPhone video-opptaker fokusere på midten av skjermen. Du kan justere hvor du vil opptakeren å fokusere, trykk på et annet område av skjermen. Dette vil flytte fokusrektanglet til denne plasseringen. Når du er ferdig med å spille en video, vises en forhåndsvisning av den i nedre venstre hjørne av skjermen. Klikk på denne forhåndsvisningen avslutte videoen innspillingen programmet og spille av video i full størrelse. Slette en video ved å klikke på papirkurvikonet nederst til høyre på skjermen under eller etter forvisning av video.