Nnywellness.com

Hvordan setter jeg oppløsningen på en Toshiba 62HM15A?


Hvordan setter jeg oppløsningen på en Toshiba 62HM15A?

Bildeoppløsningen Toshiba 62HM15A TV er et produkt av videoen signal oppløsning, metoden der den er koblet til videokilden, og hvor bildet er justert med TVs interne kontroller. Toshiba 62HM15A TV er utformet for å vise en oppløsning på 720p men vises resolutions til 1080i.

Videokilde

For å vise innholdet i oppløsning på 720 p eller 1080i må Toshiba TV være koblet til en HD-video kilde. Videokilden er hva setter oppløsning på TV; oppløsningsinnstillingene kan ikke justeres direkte på TV av viewer. Oppløsningen justeres gjennom ekstra utstyr for eksempel en kabel eller satellitt-mottaker. Kabel- og satelittleverandører tilbyr høyoppløst video pakker for en månedlig avgift. HD-signaler kan ofte mottas via antenne gratis avhengig av plasseringen.

Kabler

Toshiba 62HM15A TV får videosignaler gjennom koaksial, standard lyd video, S-video, komponentvideo og High Definition Multimedia Interface (HDMI) kabler. En HDMI-kabel gir best bildekvalitet og oppløsning.

Bildeinnstillingene

Bildeinnstillingene inkludert kontrast, kan lysstyrke, farge, farge og skarphet justeres manuelt eller velge ett av tre standardinnstillingene. Standard bildeinnstillingene er sport, film og Standard.