Nnywellness.com

Hvordan få en iMovie på en iPhone 3GS


Prosjekter opprettet i iMovie er kompatible med en rekke enheter, inkludert iPhone 3GS. Dette er fordi oppretter iMovie videoer i vanlige MPEG4 format for visning på både Apple og ikke-Apple mediespillere. Konverterte videoene må lagres i iTunes for å bli overført til iPhone, iPhone bruker iTunes som sin standard innholdsbehandler for synkronisering av datamaskinens media. iMovie er tilgjengelig som en del av iLife produktivitet suite, iTunes er et gratisprogram som er tilgjengelig på Apple.com/no.

Instruksjoner

• Klikk "iTunes" på din skrivebord dock for å starte programmet, og klikk "Fil" øverst på skjermen.

• Klikk "Legg til i bibliotek" i undermenyen, og naviger til prosjektmappen lagrede for iMovie i søkevinduet. Klikk navnet på iMovie-prosjektet du vil importere til iTunes, og klikk "Velg".

• Sett inn det merke forbinde å USB kabel i iPhone og datamaskinens USB-port. Klikk "iPhone" i den venstre ruten i iTunes, og klikk "Filmer" i hovedvinduet i iTunes.

• Klikk "Sync filmer"-boksen, og klikk boksen ved siden av iMovie video til iPhone synkroniseringen. Hvis du allerede har din filminnstillinger konfigurert til å inkludere alle filmer, synkronisere iMovie video automatisk til iPhone i enhetens sync prosessen.

• Klikk "Apply" for å starte enhetssynkronisering. Klikk «Kontroller» øverst i iTunes-menyen, og klikk "Løs ut" Når synkroniseringen er fullført koble iPhone 3GS.

• Koble iPhone fra datamaskinen, og trykk "iPod" på iPhone-skjermen. Tapp "Mer" i nedre høyre hjørne av skjermen og "Video" for å vise filmer lagret på enheten.