Nnywellness.com

Hvordan kan jeg laste opp bilder fra mobilen til datamaskinen trådløst?


Hvordan kan jeg laste opp bilder fra mobilen til datamaskinen trådløst?

Hvis du liker å ta bilder med telefonen, vet du hvor raskt minnekortet kan fylle opp. Hvis du er som folk flest, bry du sjelden sikkerhetskopiere data på telefonen selv om du vet du bør. Men det er enkelt å overføre bilder til datamaskinen din trådløst hvis du har en Bluetooth-tilkobling på telefonen og en Bluetooth-aktivert datamaskin.

Instruksjoner

• Konfigurere Bluetooth på datamaskinen. gå til "Kontrollpanelet" Klikk på "Bluetooth", og klikk deretter på "Legg til trådløse enheten."

• Gå til "Meny" på telefonen og klikk på "Slå på Bluetooth." Du skal nå se telefonen i vinduet "Legge til trådløs enhet" på datamaskinen. Følg den på skjermen å sammenkoble datamaskinen og Bluetooth mobiltelefon. Du kan bli bedt om å angi et pin-nummer for å koble enhetene. Standard er vanligvis "0000" Hvis du ikke har endret den. Hvis det ikke er det, så sjekk brukerhåndoken.

• Marker bildet på telefonen som du ønsker å sende og markere den. Bla ned til "meny" i telefonen og klikk på "Send." Telefonen vil spørre deg hvor du ønsker å sende den, klikk på "Bluetooth" og klikk på "Send." Gjenta prosessen for hvert bilde du vil overføre til datamaskinen.