Nnywellness.com

Hvordan du bruker kameraet på en HTC Evo


HTC Evo er en Android smartphone som bruker sprinten nettverket. En populær funksjon av Evo er 8.0 megapikselkamera med autofokus og blits. Kameraet har muligheten til å ta stillbilder bilder og spille inn video, selv om forskjellige innstillinger brukes til disse to modusene. Enkle brukergrensesnittet for kameramodus på telefonen lar kameraet å være kontrollert helt fra den Evo touch-skjerm med knappene på søkeren som representerer de vanligste kontrollene.

Instruksjoner

• Sett inn din HTC Evo microSD-kort. Alle bilder og video tatt med Evo lagres direkte på et minnekort, så kameraet ikke fungerer hvis et microSD-kort ikke finnes.

• Trykk på "Home", den runde knappen som inneholder bildet av et hus, åpne menyen på. Trykk på "Kamera"-ikonet for å aktivere kameraet fremdeles fotomodus eller "Videokamera" ikonet for å slå den på i videomodus.

• Trykk på "belysning bolt" flash for å veksle blitsmodus for kameraet. En bolt med en "A" ved siden av angir at kameraet er i modus for auto-flash og bruke blitzen når nødvendig, mens en bolt med intet symbol ved indikerer at flash er på. En bolt med en krysset sirkel angir at flash er av.

• Trykk rundt "+/-" slå på skjermen "Zoom" bar hvis du ønsker å bruke kameraets digitale zoom-innstillinger. Bruk for å zoome kameraet inn på motivet eller zoome ut hvis tidligere zoomet inn.

• Tapp større rund "Lukkertid" eller "Posten" ikonet å ta et bilde eller å starte videoinnspilling. Hvis videoinnspilling, trykk på "Record"-ikonet igjen for å stoppe opptaket.

• Trykk på "Home"-knappen igjen for å lukke kameraet.

Tips og advarsler

  • HTC Evo har en front-mot kameraet installert i tillegg til å ta selvportretter. Med kameraet åpne, trykk på ">" knappen på siden av søkeren for å få tilgang til menyen, og trykk på "Gears" ikonet for å åpne innstillingsmenyen. Velg alternativet "Bryteren kamera" veksle mellom framsiden og standard kameraene.