Nnywellness.com

Hvordan finne ut hvem som ringte mobiltelefonen


Hvordan finne ut hvem som ringte mobiltelefonen

Ikke alle mobiltelefoner har de samme egenskapene. Smarte telefoner, for eksempel kan gjøre mye mer enn grunnleggende mobiltelefoner som brukes bare for ringe og tekste. Selv om mobiltelefonen ikke koble til Internett eller lar deg sende e-post, vil den ha en katalog over oppringte, mottatte og ubesvarte samtaler. Funksjonen tapte anrop lar deg sjekke som kalles telefonen når du glipp av en samtale.

Instruksjoner

• Finne funksjonen som sier "Meny" på cellen telefonskjermen. Denne funksjonen er vanligvis nederst på skjermen i midten.

• Klikk på knappen under ordet "Meny." Denne knappen er på toppen midten av tastaturet og det ofte er merket med "Ok" eller "Angi." Dette åpner menyalternativene på telefonen.

• Rulle nedover eller på tvers av skjermen med telefonens piltastene til du lander på "Anropslogg" delen av menyen.

• Bla ned til «Savnet telefonsamtalene» valget under "Anropslogg." Klikk for å åpne listen over samtaler som du ikke rakk. Denne listen vil alltid gi deg telefonnummeret til oppringeren, samt tidspunktet for samtalen. Hvis oppringeren er i kontaktlisten, vises også navnet på innringeren.

Tips og advarsler

  • Hvis du prøver å hente navnene på folk som kaller du tok, åpne "Mottatt kaller"-menyen i stedet for "Savnet telefonsamtalene"-menyen og du vil se en liste over oppringere telefonnumre, sammen med dato, tid og varighet. Hvis oppringeren er i kontaktlisten, vises også navnet på innringeren. Hvis du ikke gjenkjenner innringerens telefonnummer, kan du gjette på sin identitet av retningsnummeret for samtalen. Hvis du ikke vet retningsnummeret, kan du bruke Verizons retningsnummer oppslag for å finne ut hvor samtalen kom fra. Hvis det ikke hjelper, gir hvite sider en omvendt telefonnummer oppslag funksjon, der du kan angi et telefonnummer å forsøke å finne ut som heter.
  • Når du mottar eller gå glipp av en samtale, og ringer sier "Begrenset antall" eller "Blokkert nummer" er usannsynlig å kunne hente oppringerens navn. Noen individer og mange etater blokkere ofte deres telefonnummer slik at de kan identifiseres enkelt. Noen mennesker velger å ha sine telefonnumre som er oppført. Hvis dette er tilfelle, er usannsynlig å kunne spore en person av hans telefonnummer.