Nnywellness.com

Hvordan å avvæpne en Auto sikkerhetssystem


Hvordan å avvæpne en Auto sikkerhetssystem

Bil selskaper installere sikkerhetssystemer i kjøretøy å avskrekke bil tyver. Mens en passiv sikkerhetssystem – som en tilgangsnøkkel enhet - kan ikke endres eller avvæpnet uten å ta bilen til dealership, du kan avvæpne din bil alarm så alarmen ikke skingrende hver gang du åpner bildøren. Det er lett å avvæpne alarm, og tar bare noen sekunder.

Instruksjoner

• Øke din ekstern nøkkel fob og sikt det på bilen. De fleste bil alarm fjernkontroller har en maksimal rekkevidde på 2000 til 3000 fot. Stående der du har en klar siktlinje sikrer det er ingenting i veien blokkerer eksterne signalet.

• Trykk på knappen på fjernkontrollen som midlertidig deaktiverer alarmen. På de fleste systemer deaktiverer trykke knappen "låse opp" fjernkontrollen. Men er noen systemer deaktivert ved å trykke knappen "panikk". Hvis bilen har en fabrikk alarm, angir brukerhåndboken hvilken knapp å presse. Hvis du har en ettermarkedet system, forteller alarm manuell deg hvilken knapp deaktiverer alarmen.

• Sette nøkkelen i tenningen og aktivere bilen. Dette avvæpner alarmen inntil du tilbakestiller det..

Tips og advarsler

  • Noen alarmer automatisk tilbakestilt når du lukker og låse bilen dører. Hvis alarmen tilbakestilles automatisk og du vil deaktivere det fullstendig, må du trekke alarm sikring av sikringsskapet.