Nnywellness.com

Hva er inni RCA bak projeksjon TV?


Hva er inni RCA bak projeksjon TV?

En RCA bakprojisering TV er en "stor" TV som bruker en liten video skjerm sammen med en projeksjon linse og pære i TV gjøre bildet så stor som TV-skjermen. Men hva som er inni en RCA bakprojisering TV kan variere, som de kommer i tre forskjellige typer: CRT, LCD og DLP.

CRT

Eldre RCA projeksjon TV bruke bilderør eller "CRT" projeksjon metoden. Disse TV-er bruker tre ulike rør som project primærfargene et videobilde (rød, blå og gul) på skjermen. På grunn av størrelsen på katoden ray tubes, vil RCA CRT projeksjons-TVer være mye større enn de som bruker LCD- eller DLP projeksjon. Fordi CRT formatet har eksistert i flere tiår, er disse TV også den enkleste å ha reparert.

LCD

Flytende fargen utfoldelse (LCD) brukes også på noen RCA-projeksjon TV-modeller. I motsetning til CRT projeksjon modellen opprettes videobildet på en liten LCD-chip i projeksjon TV, som deretter forstørret og vist på projektorskjermen. RCA LCD projeksjon TV er dyrere enn CRT projeksjons-TVer, men er mindre i størrelse og tilbyr mye høyere kvalitet.

DLP

Tredje RCA projeksjon TV er Digital lyset projeksjon (DLP), som gir den høyeste kvaliteten. DLP ligner LCD fordi bildet er presentert på en liten chip, men DLP formatet har mange fordeler til LCD. Hver bilde piksel på DLP chip er sin egen reflekterende speil som justeres for å lage bildet. Fargen legges bruker et høykvalitets fargehjul som reflekterer av av disse små speil og gir den beste kvaliteten fargegjengivelsen noen projeksjon TV type.

Lignende deler

Uansett hva slags RCA projeksjons-TV du har vil samme type deler bli inkludert. For eksempel bakside-prosjektering skjermen på alle RCA TV egentlig arbeide det samme, akseptere et bilde projiseres fra innsiden av TV på en stor, ugjennomsiktig skjerm. CRT- og LCD-projeksjon TV fra RCA vil også ha en projeksjon pære få bildet til riktig lysstyrke og også et speil for vende bildet til riktig retning på skjermen.