Nnywellness.com

Hvordan du får den beste avtalen på mobiltelefon Service


Mobiltelefoner har blitt en integrert del av våre liv. Det følgende er avtale noen tips å få best mulig på mobiltelefon service.

Instruksjoner

• Avgjøre om kontrakten er opp.

Hvis du er i en kontrakt med en transportør, er det vanskelig å finne en avtale med en operatør som vil ut veie straff for tidlig avbryter kontrakten. Du ville være bedre å kontakte tjenesteleverandøren og ha en kundestøtterepresentant gå gjennom din bruk å finne den billigste planen som passer dine behov.

• Studere bruk.

De fleste leverandører gir er online-området som vil tillate deg å studere hvordan du bruker telefonen. Det er viktig at du forstår hva du tilbringer for tekstmeldinger, mms-melding, minutter, roaming og nedlastinger av ting som ringetoner og programmer. Du trenger denne informasjonen når du kontakter andre leverandører.

• Kontakte og be om en bedre avtale.

Hvis kontrakten er opp, kan teleoperatøren være villig til å komme opp med en bedre avtale. Bruk informasjonen du samlet i trinnet ovenfor og be om en plan som er skreddersydd rundt bruk. Ta notater. Du må du kan tilstrekkelig sammenligne planer når du tar neste steg.

• Kontakt andre operatører.

Nå er tiden for å fortelle din operatør du skal være shopping rundt og vil komme tilbake til dem. Dette kan være nok til å få deg en enda bedre avtale. Uansett, ringe din andre og tredje valg å se om de kan slå avtalen din operatør var tilbudt. Bruke notatene du tok for å forhandle med hver av dem.

• Når du har funnet det du tror er den beste avtalen, tilbakeringing din operatør og be dem hva du må gjøre for å avslutte tjenesten. Vanligvis vil du bli overført til en kundeservice representant som vil gis myndighet til å prøve å holde deg rundt. Arbeide denne personen. Bruke notater for å fortelle dem hva du får fra andre operatører og se om de kan slå den.

Tips og advarsler

  • Være villig til å endre tjenesteleverandører.
  • Ikke glem om ting som gratis telefoner og andre freebies.