Nnywellness.com

Koble DirecTV til en projektor-TV


Selv om LCD og plasma TV få mesteparten av oppmerksomheten i disse dager, er det fortsatt projeksjons-TVer på markedet. Projeksjon TVer fungerer på samme måte projektorene i en kinosal. Det er en liten enhet i TV som prosjekter bildet på lager skjermen foran den. Prosjektering fjernsyn har ikke bildekvaliteten av LCD og plasma, men det er mulig å koble enheten til en DirecTV satellittmottaker.

Instruksjoner

• Slå din TV og DirecTV mottaker. Hvis du har de to enhetene på mens du kobler dem, kan du få sjokkert.

• Koble DirecTV kabelen går fra parabolen (hvis det ikke er koblet). Kabelen er koblet til den "I" porten på DirecTV mottakeren.

• Koble enten en koaksialkabel til "Ut"-porten på mottakeren eller sett inn de røde, hvite og gule RCA-kablene til "Video Out"-porten. RCA kabler skal gi bedre bilde og lydkvalitet, så hvis projeksjon TV har RCA havnebyer, det kan være en god beslutning å gå med RCA kabler.

• Sett den andre enden på koaksialkabelen til "I" porten på projeksjon TV. Hvis bruker RCA kabler, koble dem til "Video In" porten på settet. Pass på at fargene på kablene matche fargene av portene.

• Slå på projeksjon TV og DirecTV mottakeren. Juster TV kanal 3 eller 4 (avhengig av TV-standardinnstillinger) for å vise DirecTV signalet mens du bruker koaksialkabelen. Hvis du bruker RCA kabler, må du trykke på "Video"-knappen på på fjernkontrollen eller endre projeksjon TV visningen fra tuner til "Video In"-porten.