Nnywellness.com

Hvordan å bruke mobiltelefoner med litium-batterier


Hvordan å bruke mobiltelefoner med litium-batterier

Litiumionbatterier blir raskt batteriet valgfrihet for mobiltelefoner og andre mobile enheter. I motsetning til nikkel batterier, litiumionbatterier gir mer makt mellom, veier mindre og er ikke utsatt for minne effekten. Minne effekten er et vanlig problem med nikkel batterier som krever fullstendig i sin helhet løslatelse og lade sykluser å opprettholde batteristrømmen. Hvis din mobiltelefon bruker et litium-ion-batteri, bør du huske noen tips på å maksimere batteribrukstid og unngå skade telefonen.

Instruksjoner

• Batteriet som nødvendig. Lithium-ion batterier trenger ikke å være helt utladet og lades for å opprettholde batteriet, slik at du kan lade telefonen så ofte som nødvendig uten bekymringsfull om skade litium-ion-batteri. Litiumionbatterier varer vanligvis mellom 300 til 500 fullading sykluser før kvaliteten begynner å svekkes.

• Overvåk lengden av mobiltelefonen. Dersom batteriet begynner å svekkes, mister sin evne til å holde en full ladning. Når du ser din litiumionbatteri er opererer på 80 prosent eller mindre, er det tid til å bestille et nytt.

• Hold telefonen ut av ekstremt varme og kalde temperaturer, som dette skader batteriet og gjør at den forverres raskere. For best resultat, holde telefonen i temperaturer mellom 30 og 95 grader Fahrenheit.

• Åpne batteridekslet med jevne mellomrom for å kontrollere den fysiske tilstanden av batteriet. Se etter bobler eller hevelse på batteriet, et vanlig problem med mye eller på annen måte skadet litium-ion batterier. Hvis batteriet utseende misdannede, ta den ut og erstatte den umiddelbart.