Nnywellness.com

Hvordan endre DLP pære i en TV-Toshiba


Teknologien i Toshiba DLP-projektorer gir et svært stort bilde vises i HD, en projektor eller en projeksjon TV. Men disse pærene har en begrenset levetid og må byttes for at enheten å produsere et bilde. Du kan erstatte pæren på Toshiba TV i bare noen få minutter.

Instruksjoner

• Slå av Toshiba TVEN og la den avkjøles. Disse pærer produserer mye varme mens TV, og hvis din touch det mens det er varmt du kan dårlig brent. Koble enheten fra stikkontakten.

• Fjerne pære boliger dekselet på baksiden av TVEN. Med en skrutrekker, forsiktig fjerne dekselet for å avsløre den gamle lyspæren. Med en klut, fjerne pære fra TV ved første koble den fra ledningsnett. Nøye rock selen og tilbake til det kommer fra pære. Trykker i pære og slå det en kvart å fjerne det fra pære bolig.

• Installere nye pære. Berør ikke ny pære med fingrene, som alle stor eller fingeravtrykk fra hendene vil skade de lille speilene i pæren. I stedet nøye håndtere pære bruker kluten. Sett det inn i pære bolig og sikre døren.

• Test enheten. Koble til og slå på TVEN Toshiba og kontroller at nye pære er riktig installert og at bildet ser skarp.

• Tilbakestille nedtellingen lampe. Hver Toshiba TVEN leveres med en lampe tidsmåleren lagret i sin programvare. Hvis du ikke tilbakestiller lampetimetelleren, enheten kan slutte å fungere når det blir for en stund (se brukerhåndboken fordi hver Toshiba TV er annerledes). For å tilbakestille lampetimetelleren din Toshiba, slå av TVEN, vente 10 sekunder, holder du nede den "på," "meny" og "input" knappene på fjernkontrollen på samme tid, og slå tilbake på. Et gult lys skal vises i nedre hjørne av TV viser at lampetimetelleren er tilbakestilt.