Nnywellness.com

Prosedyrer for å endre mobiltelefon leverandører


Alternativer for å forlate din nåværende leverandør

Det kan være en tøff avgjørelse når du endrer mobiltelefon leverandører. Andre mobiltelefon selskaper kan ha mer optimal planer eller telefoner som kan friste deg til å slippe leverandøren for gjeldende celle, men du må vite alternativene før avreise. Kontakt leverandøren for gjeldende mobiltelefon umiddelbart når du tenker på å bytte mobiltelefon leverandører. Spør dem hvor mye tid som gjenstår i din avtale med dem. Hvis du har tid igjen med kontrakten, spør dem hvor mye det koster for å bryte kontrakten; det koster vanligvis $150 til $200. Ikke avbryte planen ennå skjønt; bare takke dem for den informasjon og henge opp.

Kontakt leverandøren for nye celle

Kontakt den nye mobiltelefon leverandøren du er interessert i. Spørre om planer og telefoner som passer din stil og budsjett. Hvis du er interessert i å holde din nåværende mobiltelefon og telefonnummer, nå er tiden for å spørre. Hvis du er interessert i å holde din aktuelle telefon, fortelle ham den eksakte merke og modell av telefonen du ønsker å fortsette å bruke. De fleste telefoner kan overføre, men noen mobiltelefon leverandører tillate ikke din telefon med deres tjeneste. Så, hvis du vil beholde det gjeldende cellen telefonnummeret med denne nye leverandør, spør Hvis nummeret er i stand til blir oversatt inn i deres tjeneste.

Aktivere telefonen med leverandøren for nye celle

Du kan kan beholde din nåværende mobiltelefon eller mobiltelefonnummer eller både med den nye leverandøren. Hvis ikke, plukke ut telefonen du ønsker. Etter velger telefonen til du er fornøyd med den nye mobiltelefon leverandøren, har det aktivert med et tall eller ditt gamle nummer oversatt, hvis ønsket, og om mulig. Mens leverandøren er aktivere telefonen, tilbyr han vanligvis å avbryte tjenesten med din gamle leverandør, spesielt hvis den nye leverandøren aksepterer gamle telefonnummeret. Senere den dagen, Kontakt leverandøren av gamle cellen og sørge for at gamle planen avbrytes; på dette tidspunktet betale gjenværende regningen eller kontrakt avbestillingsgebyr.