Nnywellness.com

Hvordan endre mobiltelefonnummeret


Hvordan endre mobiltelefonnummeret

Endre telefonnummeret kan være det klokeste tingen å gjøre når du stadig får spam samtaler eller hvis du bare ønsker en ny start. Kontroller at du er klar over reglene som styrer endrer mobilnummeret ditt.

Instruksjoner

• Sammenlign mobiltelefon tjenesteleverandører og deres serviceplaner. Før du signerer en kontrakt med leverandøren av tidligere, kontroller at du har forsket andre selskaper og er klar over hvordan de sammenligne med hverandre. Du kan finne ut at dine behov samsvarer med tjenestene som tilbys av en annen tjeneste.

• Ring leverandøren av mobiltelefon. Du må gjøre en avtale med en representant endre nummeret ditt. Kontroller at du er kunnskapsrik av prosessen ved å lese mobiltelefon brosjyren som tjenesten planene av selskapet.

• Lær mer om avgifter. Endrer mobilnummeret ditt kan koste deg en serviceavgift, og det kan være ekstra utgifter involvert. Du må også betale for tilkobling og oppgradere avgifter, avhengig av telefonen og planen du har. Kontroller at du spørre om disse tingene med store representant du snakker med.

• Kontroller at SIM-kortet er fremdeles arbeider. Tjenesteleverandøren kan du ikke endre telefonnummeret hvis SIM-kortet ikke er i god stand. Leverandøren kan behandler deg som en ny kunde åpne en telefonlinje i stedet for en eksisterende kunde endre et telefonnummer.

• Overføre alle data fra din gamle mobiltelefon til datamaskinen. Fordi noen filer kan ha blitt lagret på SIM-kortet, må du ha en sikkerhetskopi av filene dine i tilfelle tjenesteleverandøren kobler gamle telefonnummeret.

• Autorisere endring. Representanten vil endre mobiltelefonnummeret i butikken. Kontroller at du forstår spesifikasjonene og funksjonene i din nye mobiltelefonnummer. Etter endringen, kan du deretter overføre filer fra datamaskinen til mobiltelefonen.