Nnywellness.com

Hvordan komme ubegrenset tekst


I en verden av teknologi begynne mange mennesker å stole på sine elektroniske enheter, som mobiltelefoner, for å kommunisere med andre. En svært populær form for kommunikasjon er tekst beskjed. Tilbake i dag, ville mobiltelefon leverandører kreve en avgift for hver enkelt tekst du sendes og mottas. Som 2010, dette gjelder fortsatt, men kan du velge i en tekst beskjed pakken som du kan sende og motta ubegrenset tekster for en flat avgift per måned. Denne avgiften varierer per leverandør.

Instruksjoner

• Kontakt tjenesteleverandøren. De fleste store tjenesteleverandører kan du besøke et lokalt kontor, ringe en hovedtelefonnummer eller bla gjennom nettstedet for alle tjenestene du trenger.

• Spør tjenesteleverandøren om tilbyr ubegrenset tekstil pakker. Still forskjellene mellom dem og la dem hjelpe du avgjøre som best passer dine behov.

• Fortelle tjenesteleverandøren du ønsker å melde seg for ubegrenset tekstil. En representant vil guide deg gjennom prosessen og har det satt opp i minutter.

Tips og advarsler

  • Sjekk roaming-gebyrer med leverandøren hvis du reiser utenfor USA og planlegger å sende og motta tekstmeldinger data. For eksempel, kostnader AT & T $1.30 for bilde & video meldinger under roaming internasjonalt.