Nnywellness.com

Hvordan å se regelmessige TV på en datamaskin


TV-programmering er stadig mer tilgjengelig via streaming video over Internett. Mens noen programmer stream live på nettet, kan du se arkiverte episoder av når de først vises på TV. Du trenger den raskeste bredbånd Internett tilgjengelig i ditt område. En stor dataskjerm er også en fordel.

Instruksjoner

• Få den raskeste Internet-tilkoblingen du har råd til å nyte det beste kvalitet strømmen video. Fiberoptisk er den raskeste forbruker forbindelsen, etterfulgt av kabel og DSL. Eksterne tilkoblinger vil ikke levere nok datahastighet å se videoen.

• Finne et webområde med showet du ønsker å se. Dusinvis av nettsteder streame video programmer fra de vanlige kringkaste nettverkene, som NBC, CBS, ABC, Fox og offentlig TV. Gå til CastTV (se ressurser) en alfabetisk liste over hundrevis av programmer du kan vise på datamaskinen. Episoder av forskjellige show arkiveres for enkel identifikasjon.

Hulu.com funksjoner hundrevis av TV-programmer, inkludert mange programmer sendt på premium kabel-kanaler. Nettstedet tilbyr også tegneserier, dokumentar programmer og nyhetsprogrammer.

• Søk etter et bestemt program ved å angi spesifikke søkeord. For eksempel hvis du vil se den komplette serien Sopranos som satte seks sesonger på HBO, skriv «Sopranos,""online"og"gratis"i en søkemotor som Google eller Yahoo. Søket returnerer nettsteder som tilbyr gratis streaming video Sopranos organisert av sesong og episode.

Tips og advarsler

  • Streaming video krever en pålitelig, høyhastighets Internett-tilkobling. Tregere tilkoblinger eller upålitelige tjenesten kan føre twitchy video, lyd som kutter av og på og bilder fryse på skjermen. Lukk alle andre dataprogrammer mens å se streaming video online å frigjøre behandling ressursene på datamaskinen. Dette vil forbedre bilde-og lydkvalitet. Du kan forvente å tåle en kort annonse, som er en uunngåelig del av de fleste nettsteder med streaming TV-serier.
  • Vær oppmerksom på vilkårene for bruk på et webområde som tilbyr gratis streaming video av TV viser. Noen områder kan be deg om å registrere deg med et kredittkort for en gratis prøveperiode, etter som du vil bli belastet en månedlig avgift. Forstå hva du får inn før du registrerer deg for en online tjeneste. Vær oppmerksom på at noen områder kan kreve at du laste ned og installere programvare på datamaskinen. Se etter nettsteder som Graboid (se ressurser) som er garantert å være fri for spionprogrammer, reklameprogrammer og virus.