Nnywellness.com

Hvordan kan jeg bygge en projektor fra et Palm Pilot?


Den grunnleggende utformingen av eventuelle foran projektoren innebærer prosjektering et bilde gjennom en linse som kan være fokusert på en overflate som en skjerm. Du kan gjøre en projektor som oppfyller dette formål selv, med noen forsyninger fra en hobby butikk og rundt et hus. Du trenger også en bakgrunnsbelyst Palm Pilot PDA (personlig digital assistent).

Instruksjoner

• Plassere en tom skoeske horisontalt på en arbeidsflate med den åpne enden vender ned. Måle over lengden på boksen sko med et målebånd. Skjære en loddrett linje gjennom boksen sko på midten falsen med et verktøy kniv.

• Snu en av delene sko-boksen. Tape på baksiden av Palm Pilot på innsiden venstre sko for avsnitt med strimler av duct tape. Gjør ikke tape over Palm Pilots skjermen.

• Plass den andre sko boksen delen på underlag slik at den åpne enden vender. Plass fresnel-linse mot toppen av skoen for delen. Spor et omriss rundt fresnel-linse på siden av skoen boksen delen med en blyant. Kuttet ut disposisjonen med bladet av et verktøy kniv.

• Plass fresnel-linse mot skoen boksen delen slik at den dekker området utskjæringen. Tapen fresnel-linse over cut-out område med strimler av duct tape.

• Plass begge deler på gulvet om en fot bort fra en vegg. Roter delen av skoeske som inneholder Palm Pilot så Palm Pilot vender mot veggen. Plass den andre delen av skoen boksen foran inndelingen har Palm Pilot slik at fresnel-linse også ansiktene veggen.

• Slå av lyset i rommet. Aktivere Palm Pilot. Flytte delen i shoe boks som har fresnel-linse på det nærmere eller lenger bort fra Palm Pilot til bildet blir projisert på veggen er i fokus.

Tips og advarsler

  • En hvit vegg gir det beste bildet fra Palm Pilot.