Nnywellness.com

Hvordan finne en celle nummer av en persons navn


Hvordan finne en celle nummer av en persons navn

Fremveksten av mobiltelefoner har endret innholdet i telefonkataloger. Ikke lenger er det mulig å slå opp et telefonnummer i en telefonkatalog. Selv om det kan være enkelt å finne et navn ved hjelp av en celle nummer, kan baksiden være litt vanskeligere. Imidlertid finner bruker en rekke verktøy på Internett, du et mobiltelefonnummer ved hjelp av bare et navn og eventuelt en adresse. Det kan forekomme et gebyr for denne informasjonen.

Instruksjoner

• Søk etter personens navn i Google. Noen ganger folk sette sine celle tall på reklame, nettsamfunn eller andre Internett-profiler, og du bør kunne finne informasjonen lett. Hvis du har annen informasjon om denne personen, for eksempel navnet på virksomheten som han eier, deretter søke etter denne informasjonen.

• Gå til webområdet for mobiltelefon register (se ressurser). Her kan du søke etter navn for mobilbrukere. Hvis du vet hvilken stat eller by de kommer fra, kan så du presisere søket. Resultatene er delt ved beliggenhet og mellomnavn å gjøre å finne personen enklere.

• Betale gebyr for tilgang til informasjonen. For en engangs søk er kostnaden $14.95 fra November 2010. Et år er $39.95. Når du har betalt avgiften, vil du kunne se celle nummeret til personen du vil ringe.

• Leie en privat etterforsker å finne personens celle nummer. Dette er selvsagt en siste utvei, siden det er et dyrt og potensielt invasiv alternativ, selv om private etterforskere har tilgang til databaser som vanlige folk ikke kan søke gjennom. En privat etterforsker vil kunne finne mobiltelefon gitt navnet og plasseringen til personen.