Nnywellness.com

Hvordan legge til sanger til Taijin Karaoke


Hvordan legge til sanger til Taijin Karaoke

Taijin Karaoke systemer kan du legge til sanger så ofte du vil, slik at du aldri føler deg fast synge samme musikken igjen og igjen. Selvfølgelig kan du holde kjente sanger som du lærer nye låter. Du kan legge til sanger ved å abonnere på en månedlig tjeneste eller laste ned spor som du ønsker. Avhengig av alderen på karaoke systemet, kan det hende du kan bruke et LAN eller en USB-tilkobling. Du kan også bestille CDer som lar deg manuelt utvide Taijin Karaoke systemet utvalg av sanger.

Instruksjoner

Taijin TKR900 bruker en LAN nettverk-tilkobling for å laste ned nye sanger.
Finn kabelen som fulgte med maskinen Taijin Karaoke. Hvis det ligner en stor telefon plugg, har du en LAN-tilkobling. Kontroller at den er koblet til karaokemaskin.

En LAN-port ligner en overdimensjonert telefonkontakt på siden eller baksiden av datamaskinen.
Finne LAN-port på datamaskinen. Igjen, det vil likne en oversized telefon portal. Koble LAN-kabelen til denne portalen å laste ned sanger fra Internett til din Taijin Karaoke.

En USB-kabel er nødvendig å legge til sanger i Taijin TKR - 300K hjem Karaoke systemet.
Hvis kabelen har en utvidet, sølvfargede forbindelse med en USB-symbolet på det, koble den til en av USB-portene på datamaskinen i stedet for LAN-porten. Hver datamaskin eller laptop har minst to USB-porter. Dette er den samme typen kabelen du bruker til å laste ned bilder fra et kamera eller laste opp sanger til en iPod eller MP3-spiller.

USB-porter er universell kontaktene ytre enheter og datamaskiner.
Kontroller at USB-kabelen er koblet mellom datamaskinen Taijin Karaoke og datamaskinen. Datamaskinen vil gjenkjenne det og spørre hva du vil gjøre. Hvis det gir deg en mulighet til å laste opp sanger, klikke. Hvis ikke, det tar deg til webområdet Taijin legge sanger.

• Når du kommer til webområdet Taijin, se etter "Last ned" eller "Oppdater"-knappen. Klikk for å legge til sanger i Taijin Karaoke systemet. Noen eldre systemer kan krever at du første butikken musikken på datamaskinen, som du ville med en iPod eller MP3-spiller, og deretter laste opp sangene fra webområdet Taijin på karaoke-systemet ditt.

Tips og advarsler

  • Les instruksjonene for din Taijin Karaoke å se hvis de fortelle deg hva som vil skje når du kobler systemet til en datamaskin. Hvis du vil beholde gamle sangene og legge til nye, må du velge "Manuell Sync" for å hindre systemet fra å tørke ut den gamle filer og erstatte dem med nye.