Nnywellness.com

Problemer med å koble til Garmin Nuvi 260W med Vista


Garmin nuvi 260W er avhengig av datamaskiner for systemoppdateringer og overføre oppdatert kart. Men selv om GPS er kompatibel med Windows Vista-operativsystemer, vil ikke datamaskinen gjenkjenne det som en fjerning harddisk hvis USB-tilkoblingen er feil, eller hvis enheten ikke utføre som forventet. Garmin tilbyr løsninger til å løse problemer med USB-tilkobling for å maksimere nuvi 260W's ytelse med Windows Vista for høyhastighets USB dataoverføring.

Symptomer

Når du kobler din Garmin nuvi 260W til en datamaskin med Windows Vista, gjenkjennes automatisk enheten som en fjerning disk. Hvis en tilkobling er opprettet, vises et bilde av nuvi GPS koblet til datamaskinen på GPSS skjerm. Hvis bildet ikke vises på det GPS-skjermen, betyr det Vinduer Vista er finner nuvi 260W.

USB-tilkoblinger

Hvis Windows Vista finner Garmin nuvi 260W, er oftere enn ikke, problemet med USB-tilkoblingen. Hvis USB-kabelen er defekt eller viser tegn på slitasje som synlige ledninger, vil ikke datamaskinen gjenkjenner GPS. Hvis kabelen er defekt, løser med en annen kabel tilkoblingsproblemet raskt. I noen tilfeller er tilkoblingsproblemet med USB-portene på datamaskinen. Hvis USB-portene ikke er svarer, gjenstarte omstart av datamaskinen seg. Hvis tilkobling problemer, koble GPS. Slå av, slå den på igjen og koble den deretter til datamaskinen. Noen USB-huber er i stand til slå nuvi 260W GPS-systemer, så koble enheten direkte til maskinen forbedrer forbindelsen.

Lading

Windows Vista vil ikke gjenkjenne Garmin nuvi 260W Hvis batteriet er helt dødt. Hvis du kobler den til datamaskinen, kan det ta noen minutter for batteriet å lade før datamaskinen gjenkjenner den som en fjerning disk. Hvis du bruker en bærbar PC, datamaskinen må være koblet til en stikkontakt eller enheten lades ikke. Lading GPS i temperaturer mellom 32 og 140 grader F også reduserer risikoen for skade.

Tilbakestille

Hvis Garmin nuvi 260W oppfører seg uberegnelig, opplever operativsystemet mest sannsynlig tekniske problemer. Operativsystemet problemer kan føre til problemer med USB-tilkobling med Windows Vista-operativsystemer. Hvis enheten fryser og slutter å svare før den kobles til datamaskinen, trykker og avholde "Reset"-knappen på Start baksiden av enheten for et par sekunder automatisk det uten clearing lagrede innstillinger.

Tips

Hvis problemet vedvarer, kan installere det nyest Vinduer Vista systemoppdateringer ved hjelp av Windows Update på Start-menyen forbedre tilkoblinger. Hvis ikke, kan du koble GPS til en annen datamaskin. Hvis det ikke fungerer med den nye datamaskinen, er enhetens maskinvare feil, så kontakt Garmin for ytterligere feilsøking og mulige reparasjoner.