Nnywellness.com

Hvordan installere Radius Arm foring på 1985 Ford F-150


Radius armen på en 1985 Ford F-150 er knyttet til akselen og går tilbake til en ramme brakett. Formålet er å finne akselen er riktig plassert og gir svært lite forgrunnen og akter bevegelse. Det er et vanskelig vedlegg på akselen men en bushed vedlegg på rammen. Dette gir jevn, rolig vertikal bevegelse. Når foringer slites ut, er resultatet overflødig forgrunnen og akter bevegelse i akslingen, forårsaker en tendens for lastebilen å drive eller dra til en side. Det også fører til en dunk som kan merkes i førerhuset på røff flater.

Instruksjoner

• Heve lastebilen og plassere en jack står under ramme på hver side av lastebilen. Lavere lastebilen å hvile på tribunene. Plass gulvet jack under akselen støtte til alle tider. Fjern støt montering bolt og mutter på radius arm braketten bruker en socket.

• Rykk sjokk av monteringsbraketten. Fjerne radius arm mutteren på baksiden av rammen braketten bruker en socket og breaker bar. Tre store vaskemaskin og foring av enden av stangen for radius. Fremre og bakre foringer og skiver er ikke utskiftbare, så hold dem atskilt slik at de kan matches før installasjonen.

• Fjern bolt og mutter som holder bunnen på våren til akslingen. Mutteren er inne våren så du må bruke en skiftenøkkel på mutteren og socket og ratchet på hodet av bolt. Fjern kuleholderen under mutteren også.

• Se på at radius arm fatter akselen. Fjerne bolten som holder det til akslingen bruker socket og ratchet. Litt lavere akslingen, pass på ikke å strekke brems slangen. Trekk om våren av kommunens på akselen og fjerne den. Trekk akselen frem litt og fjerne radius armen.

• Tett se på nye skiver og foringer og samsvare dem med gamle i størrelse. Installere frem mest vaskemaskin og foring. Push baksiden av armen radius gjennom rammen braketten, flytte akselen frem litt etter behov, og Installer radius armen på akselen.

• Installere bolten for å sikre radius armen til akslingen. Det vil være torqued senere. Bekrefte det går opp fra bunnen med mutteren på toppen. Inspisere coil våren for å kontrollere gummi isolatorer på toppen og bunnen riktig. Toppen av våren inn sine abbor, løft bunnen av våren og skyv det på sin salen. Installere bolt, holderen og mutter for å sikre våren til akslingen. Dreiemoment det til 329 fotpund.

• Løft akselen nok å installere bakre foring og vaskemaskin på radius armen. Installer mutteren og stram den ned nok til å komprimere både foran og bak bolt i rammen braketten bruker en socket og breaker bar. Dreiemoment mutteren til 120 fotpund.

• Heve akslingen og installere sjokk, bolt, vaskemaskin og mutter i radius arm braketten. Dreiemoment bolten fra 40 å 60 fotpund. Heve lastebilen og fjerne jack står. Lavere lastebilen.