Nnywellness.com

Tilbakestille en telefon tilbake til fabrikkinnstillinger


Tilbakestille en telefon tilbake til fabrikkinnstillinger

Tilbakestille en mobiltelefon tilbake til fabrikkinnstillinger helt sletter alle data på enheten. Musikk, bilder og e-poster slettes under tilbakestillingen. Programmer og ringtones lagt til enheten er også slettet. Hvis du skal returnere telefonen butikken eller gi enheten bort, slette data på telefonen. Informasjon igjen på telefonen kan nås av alle i besittelse av enheten. Selv om varierer fra telefon, kan de fleste mobiltelefoner tilbakestilles tilbake til fabrikkinnstillinger ved å bruke sikkerhetsinnstillingene på telefonen.

Instruksjoner

• Trykk på meny-tasten og velg «Innstillinger».

• Bla gjennom alternativene med det "opp" og ned-piltastene. Velg "Security".

• Velg "Tilbakestill telefon" for å slette alle data på telefonen og tilbakestille den til fabrikkinnstillinger.

• Vent til telefonen til makten igjen. De fleste telefoner må du utføre en omstart for å fullføre tilbakestillingen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke klarer å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene ved å bruke sikkerhetsinnstillingene, se brukerhåndboken for telefonen. Du kan også kontakte mobiltjenesteleverandøren for ytterligere assistanse.