Nnywellness.com

Hvordan koble en telefon til en annen bruker Wi-Fi


Hvordan koble en telefon til en annen bruker Wi-Fi

Bluetooth er et åpent Wi-Fi-baserte (trådløs) teknologi som lar din mobiltelefon enheter å kommunisere med hverandre trådløst. Du kan bruke Wi-Fi for mange ting, men en av funksjonene er at du kan koble en mobiltelefon til en annen. Dette lar deg overføre viktige data fra en telefon til en annen uten problemer.

Instruksjoner

• Slå på Bluetooth og naviger til telefonens "Hovedmeny". Klikk deretter "Innstillinger," "Tilkoblinger" og, endelig, alternativet "Bluetooth". Velg "På" for aktivering av Bluetooth. Gjør dette for begge mobiltelefoner.

• Naviger til "Bluetooth-innstillinger" på første telefonen, så velg "Personlig nettverk" og klikk på "Legg til". Dette gjør den første telefonen etter en annen telefon med en aktiv Bluetooth-tilkobling i en 30-fots radius. Bla gjennom listen over tilgjengelige på den første telefonen for modellen av andre telefonen.

• Klikk på "Ja" i andre telefonen, svar på meldingen fra den første telefonen ber om at andre telefonen legges til sitt nettverk. For å fullføre prosedyren, trenger du en PIN-kode.

• Angi PIN-koden til mobiltelefonen. Standard PIN-kode for de fleste telefoner er "8888" eller "0000," Hvis koden ikke ble endret tidligere av brukeren. Den første telefonen får en beskjed som bekrefter at telefonen har blitt lagt til og koblet.