Nnywellness.com

Hvordan å polere glassfiber Trailer foran Cap


Polering din trailer eller RV vil holde det ser helt nytt. Fienden av trailer eller RV er solen. Sittende utenfor i den varme solen vil skade din tilhenger hvis det ikke er riktig belagt. Polsk ligner voks men vil hjelpe fjerne noen av skitt og grim samlet seg på en ubehandlet overflate. Polering din tilhenger bør være en normal del av vedlikehold og det er enklere enn du tror å gjøre så.

Instruksjoner

• Vask foran hetten med såpe og vann for å fjerne akkumulert skitt og grim. Tørke av dette området helt med rene håndklær.

• Bruke noen av glassfiber polsk polering bufferen og begynne skrubbing foran hetten kraftig. Polsk brukes til å fjerne oksidasjon flater og gjenoppretter skinne glassfiber.

• Gjenta trinn to for å gjenopprette glansen på din foran cap. Avhengig av skade på hetten må du bruke en sterkere polering agent.

• Tørk foran lokket med en myk klut til å fjerne eventuelle rester og streker. Polering foran cap vil bringe skinne tilbake til din tilhenger, men vil ikke beskytte det fra delene. Etter polering, vil du vurdere voksing for å gi den en lengre varig glans.