Nnywellness.com

Typer av VHS-kassetter


Typer av VHS-kassetter

Mens VHS er gjengitt nesten foreldet i moderne hjem, teknologien fremdeles eksisterer og er langt fra utdødd. Hvis du arbeider i video-teknologi, er det mange ganger du ser en tape kommer over pulten din i et format som virker litt arkaisk. Gjør deg kjent med ulike VHS-kassett som var i bruk i ' 80s og ' 90s vil tillate deg å arbeide med disse formatene sammen med moderne digitale medier.

VHS

Når folk flest tenker på VHS, er grunnleggende store båndet de bildet i deres sinn. VHS står for Video Hjem System, og disse båndene ble utformet for å gi en tilgjengelig, rimelig måte for innenlandske forbrukere å nyte video-opptak og avspilling. Måle 188 av 104 av 25 millimeter (litt større enn en paperback Roman), svarte disse tykk kassetter var allestedsnærværende ryggraden i hjemmet videoopptak i to tiår. Kassetter er akseptabelt ved sin debut, da TV-sendinger var av det vi nå vurdere ganske lav kvalitet. Imidlertid anses VHS tape omtrentlig 240 scanlines (linjene av bildedata som utgjør et TV-bilde) nå uakseptabelt ved 720 eller flere linjene tilbys av High Definition TV (HDTV).

I tillegg kan ikke rikdom av VHS bilder konkurrere med moderne digital teknologi. Fargene på en VHS vises dempet, svarte melkeaktig og hvite harde og blåst ut. Disse er ikke uoverstigelige problemer, men du bør være oppmerksom på dette hvis du vil registrere på VHS.

VHS-C

Måler 95 ved 60 x 25 millimeter, gir VHS-C ("C" står for "Compact") formatet den samme oppløsning og kvaliteten som VHS. Båndene er mindre, slik at for bærbar bruk i tidligere hjem videokameraer. VHS-C-kassetter å spille i konvensjonelle hjem videospillere, brukes en adapter tape. Mindre tape sporene i en kupé av en større VHS-kassett, som deretter automatisk tråder kassetten og spoler det gjennom VHS-opptaker.

S-VHS

"S" i S-VHS står for "Super", og formatet rettsmidler det ble oppfattet som den største brist i konvensjonelle VHS-kassetter: lav oppløsning. S-VHS, økes oppløsningen av VHS teknologi til 400 scanlines, gir et skarpere, mer detaljert bilde. Teknologien skiller også luma (lysnivået) fra fargeinformasjon, en teknisk detalj som gir bedre bildekontrast. Men begrenset adopsjon av format - brukere var nødvendig å kjøpe en ny spiller for begrenset oppgraderingen av S-VHS - mente det aldri erstattet VHS.

D-VHS

En mer vellykket oppgradering enn S-VHS, D-VHS (Digital VHS) brakte VHS i den moderne, digitale tidsalderen. Bruker samme størrelse båndet som VHS og S-VHS, kan D-VHS teknisk en VHS maskin til opptak og avspilling i HDTV-format. Mens formatet ikke er vanlig vedtatt av forbrukere, det gir en bro mellom VHS og digital teknologi og kan finnes i mange medier reproduksjon og arkiv suiter.