Nnywellness.com

Feilsøke en Technics CD spilleren SL-P102


Feilsøke en Technics CD spilleren SL-P102

Technics CD spilleren SL-P102 er en avviklet modellen først solgt i 1989. Denne CD spilleren bruker et standardsett med RCA-type stereo kabler til å koble til en forsterker eller receiver. Alderen på SL-P102 og vanskelighetene med å finne reservedeler for utgåtte modellen, kan du ikke kunne reparere spilleren hvis den er ødelagt. Imidlertid kan du feilsøke og muligens reparere mindre vanlige problemer som påvirker mange CD-spiller modeller.

Instruksjoner

• Trykk på strømknappen på forsiden venstre side av komponenten Technics å se hvis LCDpanelet lyser, som indikerer at spilleren mottar strøm.

• Kontrollere to kabeltilkoblinger, hvit og rød, fra baksiden av Technics spilleren til forsterkeren eller mottakeren. Trykk hver plugg fast til kontakten.

• Løs ut skuffen på Technics spilleren og sett linsen rengjøring plate, blanke siden ned. Lukke skuffen.

• Trykk på "Play"-knappen på forsiden av komponenten å kjøre platen rensning syklus. Dette tar vanligvis mindre enn fem minutter.

• Sett en CD i Technics skuffen og Lukk for å teste CD-avspilling. Kjøre platen Rensesyklusen en gang hvis CDen ikke spille. Prøv en annen plate for å være sikker på at problemet er ikke med CD selv.