Nnywellness.com

Feilsøke Seeburg jukebokser


Feilsøke Seeburg jukebokser

Seeburg jukebox, som de fleste jukebokser spiller vinylplater. Jukebox ble produsert fra 1930 til 1970 og er ikke lenger på markedet. Du kan imidlertid kjøpe enheten online eller for antikvitetsbutikker. Siden jukebox er eldre, kan du strever med å finne en elektriker eller reparere tech som forstår hvordan å feilsøke og reparere den. Imidlertid vil du få hjelp fra en ekspert Hvis feilsøking viser seg nytteløst.

Instruksjoner

• Løft opp lokket som dekker platespiller og nål. Løft nålen og plassere en post på spilleren. Tillate at nålen skal lande på posten. Trykk på avspillingsknappen. Hvis posten spilles perfekt, kjører trolig jukebox riktig. Hvis posten hopper, erstatte posten til en annen oppføring. Hvis den andre posten hopper, er jukebox problemet, i stedet for posten.

• Slå på nettbryteren til "off" posisjon. Slå på strømbryteren igjen og trykk spille igjen. Hvis jukeboksen spiller posten riktig, er det sannsynligvis ikke et problem.

• Slå av strømmen. Åpne den jukebox bakpanelet. Fjern støv, skitt av hindringer. Fjerne sikkerhet stempelet ved å tørke den med et rent håndkle. Stempelet er knyttet til den jukebox vogn.

• Lukk baksiden av jukebox.

• Justere den jukebox lese-out funksjon ved å flytte bryteren foran på jukeboksen. Funksjonen skrivebeskyttet ut styrer vogn og arm bevegelsen.