Nnywellness.com

Hvordan laste opp en ukomprimert Video til Facebook fra en iPhone


Hvordan laste opp en ukomprimert Video til Facebook fra en iPhone

Hvis du er vant til skyting digital video med et kamera eller mobiltelefon og deretter laste dem opp til Facebook-kontoen fra datamaskinen, bør du også laste opp video fra iPhone. IPhone, en smarttelefon laget av Apple, har et innebygd kamera og en berøring-følsom utfoldelse, og kobler til Internett via Wi-Fi og mobildatanettverk. Når du laster opp en eksisterende video fra iPhone bibliotek, komprimerer Facebook app det automatisk før opplasting. Hvis du vil sende en ukomprimert video, har du å velge alternativet "Ta foto eller Video" i Facebook-app.

Instruksjoner

• Trykk på "Home"-knappen på iPhone.

• Trykk på "App Store"-symbolet på Hjem-skjermen. Trykk "Søk," og skriv "Facebook" og trykk "Søk." Trykk "Facebook" fra søkeresultatene. Tapp ordet "Fri" ved på Facebook-ikonet, og trykk deretter "Install". Skriv inn din Apple-ID ved ledeteksten. Facebook app nedlesser og installerer på din iPhone Hjem-skjermen.

• Trykk på Facebook-ikonet på startsiden for å starte app. Type din e-postadresse og passord ved ledeteksten, og trykk deretter "Go" for å logge inn.

• Trykk "News Feed", og trykk deretter "Foto". Trykk på "Ta bilde eller Video." Kameraet app starter. Dra glidebryteren fra kameraikonet til ikonet videoen å aktivere modus for video-opptak. Trykk den røde sirkelen nederst på skjermen for å starte innspillingen en video. Trykk den røde sirkelen igjen for å stoppe opptaket. Trykk på "Play"-ikonet hvis du vil forhåndsvise filmen.

• Trykk "Bruk," så tidspunkter for videoen i boksen "Tittel" og skriv inn en beskrivelse i boksen "Beskrivelse", og trykk deretter "Upload." Ukomprimert video opplastinger til din Facebook-side.