Nnywellness.com

Hvordan Program en 2000 Volvo S40 fjernkontroll


Hvordan Program en 2000 Volvo S40 fjernkontroll

Produsert av Volvo delingen av Ford Motor Company, er Volvo S40 en kompakt executive kjøretøy som har vært i produksjon siden 1995. Som en del av den første generasjonen av Volvo S40 biler, var i 2000 Volvo S40 lastet med nyttig, praktisk funksjoner, inkludert en ekstern keyless oppføring. Programmering en keyless oppføring ekstern til din Volvo er en enkel prosess som gjør at du opererer bilens makt låser fra opp til 15-fot unna.

Instruksjoner

• Sitte i førersetet av din 2000 Volvo S40. Lukk alle bilens dører og trykk på "Lås"-knappen på kontrollpanelet på førerens dør.

• Sette inn nøkkelen i de volvo'ene tenning sylinder og raskt fjerne den. Fortsett å sette inn og fjerne nøkkelen jevnt til bilens fare lysene blinker.

• Sette inn nøkkelen i tenningen sylinderen og snu den til "På" posisjon; ikke skru motoren.

• Trykk på "Lås"-knappen på keyless fjernkontrollen som du er programmering til din 2000 Volvo S40. Bilens fare lysene blinker hvis programmeringsspråket prosessen er vellykket. For å programmere en andre fjernkontroll til din bil, trykk "Lås"-knappen på fjernkontrollen for andre. Fare lysene blinker igjen for å indikere vellykket programmering.

• Vri nøkkelen tilbake til "Av" posisjon og fjerne den fra de volvo'ene tenning sylinder.

Tips og advarsler

  • Kontakt en Volvo forhandler eller service center for å få ekstra keyless oppføring fjernkontroller.