Nnywellness.com

Volvo Penta 18 HP Diesel spesifikasjoner


Volvo Penta 18 HP Diesel spesifikasjoner

Volvo Penta D1-20 er en 18-hestekrefter innenbords marine dieselmotor. Motoren ble utformet med nye forbrenning kamre, en motor hastighet av 2800 rpm til 3600 rpm og nye innløp luft lyddemper å produsere en jevnere og mer behagelig tur.

Elektriske spesifikasjonene

Volvo Penta marine motoren er utstyrt med en 12-volts korrosjon-beskyttet elektrisk system og en 14-volts marine Dynamo med elektronisk sensor, som gjør det mulig å bruke en høyere batterikapasitet og har fulladet batterier ombord. Det er elektroniske start og stopp motoriske funksjoner, samt glødepluggene for pålitelig kaldstart.

Ytelse

Volvo Penta marine motoren har en krom molybden-smidde Veivaksel balansert med integrert motvekter som produserer 18,8 hp. Det finnes tre alternativer for overføringer: MS10A, MS10L og S-stasjonen 130 s og 130R. MS10A er en revers med en åtte-grad ned vinkel. MS10L er en revers med direkte utgang. S-stasjonen 130 s og 130SR er standard og omvendt.

Smøring, drivstoff og kjølesystem

Motor smøring systemet har et spinn på full-flow oljefilter, separat åtseldyr rør og lukket krets crankcase ventilasjon. Drivstoff system har en flensmontering, cam-drevet inne-line injeksjon pumpe, en feed pumpe hånd primer og en spin-på type fine dieselfilter. Kjølesystemet er et ferskvann system med termostat, rørformede varmeveksler med utvidelse tank og en lett tilgjengelig sjøvann pumpe og pumpehjulet.