Nnywellness.com

Hvordan sammenligne gå telefoner


Hvordan sammenligne gå telefoner

Gå telefon er en forhåndsbetalt kontrakt-free telefontjeneste levert av AT & T. Hvis du er shopping for en gå telefon, finnes det flere funksjoner du kan bruke til å sammenligne de tilgjengelige modellene.

Ny eller renovert

AT & T tilbyr nye og renoverte telefoner som en del av programmet gå telefon. En renovert telefon er ofte rimeligere enn en som er ny.

Fullt tastatur

Noen gå telefoner har en full tastatur, andre har bare en nummerert tastatur. Hvis du planlegger på tekstil mye eller sende e-poster med telefonen, kan et tastatur være et bedre valg enn en tradisjonell tastatur.

Kameraet

Noen gå telefoner har innebygde digitale kameraer, andre ikke. Hvis du ta kontroller bilder med telefonen at modellen du velger har et innebygd kamera, og at kameraet har en oppløsning på 2-megapiksler (utskriftskvaliteten) eller mer.

Musikk

Noen gå telefoner har innebygd MP3-spillere som lar deg lagre og spille musikk på telefonen.

Data

Flere gå telefoner er i stand til å surfe på Internett, sjekker e-post, og noen har også innebygd GPS funksjonaliteten slik at du få omdreining-av-omdreining retningene på telefonen. Data er ikke tilgjengelige på alle gå telefon og koster et tilleggsgebyr bruke.