Nnywellness.com

Hvordan du frigir iTouch


En iPod Touch, også kalt bare "iTouch," kan fryse når du prøver å kjøre flere programmer, laste ned flere filer fra iTunes eller mens du spiller et spill på enheten. En iTouch er frosset er essensielt ubrukelig, som du ikke kan åpne noen mediefiler eller kjøre programmer før du frigi enheten. Akkurat som det er flere grunner til hvorfor en iTouch kan slutte å fungere som normalt, er det også mange metoder for å frigi spilleren.

Instruksjoner

• Lukk programmet som kjører på iTouch. Hold nede knappen "Hjem" på iTouch til programmet lukkes. Løslate knappen etter ti sekunder hvis programmet ikke avslutter.

• Deaktivere iTouch. Hold nede "Power"-knappen på toppen av iTouch. Vent til den røde "Power" skyveknappen vises på Itouch's skjerm. Bruk din hånd for å flytte glidebryteren til høyre. Enheten slås av. Hold nede knappen "Power" igjen til iTouch tennes. Enheten oppheves frysingen.

• Tilbakestille iTouch. Hold nede "Hjem" og "Power" knappene samtidig til spilleren slås av. Slå spilleren på hvis det ikke automatisk omstart. Spilleren er ikke er frosset.

• Belaste iTouch utnytte en MP3 spiller/iPod lader eller en datamaskin. Enheten frysing hvis det begynner å lade.

• Installere den nyeste iTunes-programvaren på datamaskinen. Koble iTouch til datamaskinen og åpne iTunes-programvaren. Klikk "Fil" i iTunes, og velge "Sync iPod" Hvis iTouch ikke synkroniseres med iTunes. Spilleren frysing når det synkroniserer med iTunes.

Tips og advarsler

  • Ta iTouch til en Apple-butikk eller butikken der det ble kjøpt hvis ingen av de ovenfor arbeid, som det er sannsynligvis et alvorlig problem med enheten som du ikke kan fikse.