Nnywellness.com

Hvordan fjerne musikk fra iPod uten iTunes


Hvordan fjerne musikk fra iPod uten iTunes

Enten det er forvirrende grensesnittet eller bruk av mange systemressurser, kan det hende at du ikke liker å bruke iTunes til å legge til og fjerne musikk fra iPod. Selv om iTunes anbefales av Apple, er det ikke det eneste programmet som fungerer med iPod. Du kan bruke en rekke programmer fjerner sanger du ikke liker fra iPoden. Programmet du velger, avhenger av typen iPod du eier sammen med datamaskinens operativsystem.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere Amarok fjerne musikk fra alle versjon av iPod, inkludert iPhone og iPod Touch. Amarok er gratis programvare som fungerer på Windows - og Mac-baserte datamaskiner med mange versjoner av Linux-operativsystemet, inkludert Fedora og Debian. Med iPod koblet til datamaskinen, kan du ikke bare fjerne musikk med Amarok, men lage spillelister og legge til musikk i MP3-spilleren også. Ifølge Kioskea fungerer Amarok bare på iPods som ha blitt "jailbroken," som er en prosess der brukere kan kjøre kode på Apple-enheter.

• Installere Floola hvis du har en iPod-modell som iPod Nano. Floola fungerer ikke med iPod Touch, iPhone eller nyeste iPod shuffle. Floola fungerer på Windows, Mac og Linux-maskiner, og lar deg legge til og fjerne musikk fra iPod. Du kan også fjerne kopiere sanger fra MP3-spilleren eller reparere feil-ridd iPod firmware. Floola er gratis programvare som lar deg legge til og fjerne videoer og bilder fra iPoden.

• Last SharePod gratis. Denne programvaren fungerer med alle versjoner av iPod, inkludert den nyeste versjonen av iPod Touch. SharePod kan du legge til og fjerne ikke bare musikk, men videoer, bilder og spillelister også. Bruke SharePod for å sikkerhetskopiere musikksamlingen å lagre det på en datamaskin. Om SharePod fungerer bare for Windows-baserte datamaskiner, kan du endre sjanger, album, artist og andre koder for å forbedre organiseringen av musikk til iPod.

• Dataoverføre og installere det Windows-baserte CopyTrans Bestyrer programvaren. Denne gratis programvaren fungerer med alle versjoner av iPod unntatt det mest nylige iPoden Shuffle 3G. Ikke bare kan CopyTrans Bestyrer fjerne musikk fra iPod, det kan også fjerne spor fra spillelister eller fjerne spillelister helt fra MP3-spilleren. Legge til musikk, videoer, lydbøker og podcaster til iPod uten å bruke iTunes. CopyTrans Bestyrer fungerer med Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Tips og advarsler

  • Fjern for å lagre på din datamaskin eller fjerne det helt fra både iPod og datamaskinen bruker disse programmene.