Nnywellness.com

Koble en Videospiller til skjermen


Koble en Videospiller til skjermen

Videospillere Bruk standard 1/4-tommers kontakter for tilkobling av lyd-video-kabler - ofte referert til som sammensatt kabler med RCA-type plugger på endene. Denne tilkoblingen i mer enn 30 år tjenestegjorde behovene til film buffs som trengs for å koble en Videospiller til en TV. Koble en Videospiller til skjermen er nå mer involvert, siden eldre skjermer har en annen type Jack kjent som VGA, eller video graphics array. En adapterkabel kan kjøpes i en databutikk konvertere den videospillere kontakten til en tilkobling som fungerer med en dataskjerm. Hvis tilfeldigvis til Videospilleren og skjermen er utstyrt med identiske knekt, er en enkelt kabel alt du trenger.

Instruksjoner

• Koble én kabel fra VCR 's video eller avspilling jack til skjermens videoinngangsplugg hvis begge er det samme. For eksempel noen skjermer og videospillere er utstyrt med en S-video-kontakten med fire hull i midten, eller en 1/4-tommers rund kontakt for en standard kabel med gule plugger. Det er ikke behov for en adapter hvis begge komponentene har tilsvarende kontakter.

• Bruke adapter for å bli en Videospiller og skjerm med forskjellige kontakter koble til RCA-type videokabel i ene enden av kortet, og sett pluggen på den andre enden av kabelen til videospillere video eller avspilling jack.

• Koble den ene enden av VGA kabelen til kortet ved å stille opp 15 pinnene i VGA plug til hullene i kontakten. Skrur du skruen på hver side av VGA å holde det trygt til kontakten.

• Koble VGA-kontakten på den andre siden av kabelen til kontakten på baksiden av skjermen og stram låsing skruer.

Tips og advarsler

  • Denne forbindelsen vil bare overføre videoen fra Videospilleren til skjermen. Legge til lyd, koble et sett med audio-kablene til videospillere lydavspilling kontaktene eller hekte andre endene til et sett med høyttalere, som PC-høyttalere som har en innebygd forsterker.
  • Koble skjermen og VCR fra stikkontakten før du kobler kablene og adapter.