Nnywellness.com

Hva er en APS-kamera?


Hva er en APS-kamera?

Avansert foto System eller APS, var film-basert kameraene populær i begynnelsen av 1990 for deres praktiske innom filmen lasting og flere alternativer for utskriftsstørrelse. Imidlertid har kostnadene med å behandle slike filmen gjort det ta en baksetet til populære 35mm film format. Siden fotolaboratorier bruker spesielt utstyr for å behandle APS-film, det var sjelden tilgjengelig som en 1-timers service og kan koste flere dollar mer per rulle til prosessen.

Størrelse

Brukes av daglige punkt og skyt stil fotografer, var APS-kameraer et lett, kompakt alternativ. De var lett å blindpassasjer i bagasjen, en veske eller i en lomme å fange hverdagslige opplevelser. Alle-inne-ettall kameraet krever ikke objektiv endringer, gjør det enkelt å transportere i en liten dekk-av-kort størrelse sak.

Funksjoner

Drop-in filmen lasting er de viktigste funksjon på en APS-kamera. Siden det er filmen ledere tråden over på baksiden av kameraet, er filmen lasting idiotsikker og lett. Åpne batterirommet film, og slipp i egg-formet kassetten. Lukk døren og kameraet ville automatisk hente filmen fra kassetten.

Kostnader

Kjøpe og behandle APS, eller 24mm film, koster mer enn 35mm film. Kjøpe en filmrull ueksponerte APS koster noen få dollar mer enn 35mm, å gjøre opp for stilen kassett der filmen skal automatisk lasting i kameraet. Behandler også koster mer APS film-brukere kan se deres negativer når bildene blir returnert til dem. Negativer er tett såret i kassetten, så laboratoriet må skrive ut et kartotekkort for kundene å vise, i tilfelle kunden må opptrykk.

Utskriftsalternativer

Skyting med en APS-kamera begynner ved å velge formatet. Tre alternativer for utskriftsstørrelse finnes på en APS-kamera. "C" størrelsen er kjent som standard, og vil gi en 4-av-6 tommers størrelse utskrift. "H" størrelse print vil produsere en 4-av-7 tommers størrelse utskrift. Og alternativet "P" vil lage en lang panorama utskrift, i 4-av-10 inches eller 4-av-12 inches, avhengig av fotolaboratorium gjør utskrifter.

Symboler

APS filmkassetter er individuelt nummerert og har et symbol på basen. Hvis sirkel symbolet er uthevet, roll er ny og har aldri vært utsatt. Hvis halve sirkelen er uthevet, roll er i kameraet, og delvis brukt. Når X utheves, filmen har alle blitt skutt men må tas til laboratoriet for behandling. Hvis plassen er uthevet, er filmen allerede til laboratoriet for behandling.