Nnywellness.com

Handicap automatisk endring


Handicap automatisk endring

Bare fordi en person har et handikap eller funksjonshemming betyr ikke at skal de slutte å kjøre. Moderne bil teknologi gir funksjonshemmede en rekke måter å oppgradere og endre sine biler slik at de fortsatt praktisk og trygg betjenes. Hva slags endringer som kreves vil avhenge i stor grad av funksjonshemming. Det er kjøretøy endringer kan gjøres for å muliggjøre kjøring paraplegics, amputerte, de øvre kroppen eller grep problemer, synshemmede og mer.

Instruksjoner

• Sjekke lovene i ditt område om endring av kjøretøy for å møte spesielle behov. For eksempel, krever de fleste områder at endringer i kjøretøyet må utføres av en godkjent selskap. Det kan også være lover at staten at visse retningslinjene for sikkerhet må oppfylles under en endring. Visse typer endringer, for eksempel spinning knotter for styring kan være ulovlig i noen områder.

• Har gjort en vurdering. Driveren rehabilitering spesialist kan se på deg og hjelpe deg å lære hva typer endringer må gjøres for å gjøre det mulig å kjøre trygt. Foreningen for driveren rehabilitering spesialister kan hjelpe deg med å finne en spesialist i ditt område som kan utføre evalueringen.

• Undersøke finansieringsalternativer tilgjengelig. Dette kan hjelpe dekke kostnadene av nødvendige endringer. Det er flere organer som kan gi finansiering for å hjelpe med kostnaden for kjøretøy modifisering. Dette kan inkludere din forsikring carrier, en funksjonshemming non-profit organisasjon, veldedige eller statlige programmer, for eksempel Massachusetts hjelpemidler teknologi lån programmet. Hvis du kjøper en ny bil, kan det være en mulighet for en rabatt for endringene gjennom automaker. Til slutt, veteraner har ofte tilgang til finansiering kilder for disse typer endringer gjennom Institutt for Veteran Affairs.

• Velg bilen som du har endret. Typen kjøretøy som passer deg best vil bli diskutert i evalueringen. Kan du justere en bil du allerede eier avhengig av hvilke endringer som må gjøres, men i mange tilfeller kjøpe en ny eller brukt bil av en bestemt type bli anbefalt.

• Finne et selskap for å utføre endringene. Du bør sørge for at du bare overlater kjøretøyet til en anerkjent leverandør med erfaring i å gjøre mobilitet endringer. Kontroller at de er medlem av National mobilitet utstyr forhandlere Association, eller en lignende gruppe.

• Lær å kjøre bilen med endringene som er gjort. Dette kan inkludere arbeid med selskapet som gjorde endringene eller din sjåfør rehabilitering spesialist.