Nnywellness.com

DIY iPod Shuffle Batteriutskiftning


IPod Shuffle batteriet er oppladbart akkurat som alle andre iPod batterier der ute. Men kan det komme en tid når iPod Shuffle ville plutselig dø selv når batteriet er fulladet. Den første tingen som du ville tenke på er å komme i kontakt med Apple kundestøtte og betale dem en heftig beløp bytte batteri. Mens du ikke kanskje så tech-savvy som Apples teknikere, kan du enkelt erstatte batteriet til iPod Shuffle på egenhånd. Dette vil tillate deg å lagre mer tid og penger.

Instruksjoner

• Ta av USB-dekselet av iPod Shuffle å avsløre dens USB-kontakten. Få Xacto kniven og jobbe deg rundt iPod Shuffle er inne søm. Dette vil sprekke limet holde bunnen av USB-kontakten iPod Shuffle.

• Hold USB-kontakten mellom fingrene så snart du har knekket limet som holder bunnen av USB-kontakten til iPod Shuffle. Vrikke USB-kontakten og tilbake til det helt løsner fra iPod shuffle. Satt USB-kontakten.

• Fjerne bryteren "på og av" glidebryteren til iPod Classic. Skyv tuppen av Xacto kniven rett under bryteren og slå bladet frem og tilbake å lirke bryteren gratis.

• Skyv iPod Shuffle "guts" ut av bærevesken med din kulepenn tips for å presse din lydkontakt. "guts" bør gradvis Skyv ut av saken. Holde iPod Shuffle med side av avspillingsknappen grossist.

• Fjern iPod Shuffle batteriet fra tilfelle og erstatte den med nytt batteri. Bruk loddebolt for å lodde din kontakten på iPod Shuffle hovedkortet.

• Skyv iPod Shuffle "guts" i sin opprinnelige sak, samtidig som at ikke å klype båndet kontakten. Bruke noen dråper av din superglue høyre langs skjøten på bunnen av USB-kontakten til ernes. Din "på og av" bryteren bør bidra til å knytte ditt tilfelle.