Nnywellness.com

Hvordan fjerne en postboks fra en Blackberry


Hvordan fjerne en postboks fra en Blackberry

Ifølge Smart Device Central, er Blackberry mobiltelefoner kjent for sin overlegne e-evne. BlackBerry.com rapporterer at hver modell av dens populær telefon har evnen til å håndtere opp til 10different e-postkontoer. Men må noen ganger du fjerne en e-postinnboks fra Blackberry fordi du ikke lenger vil meldinger fra denne kontoen kommer til telefonen. Fremgangsmåten er litt annerledes på hver modell, fra kurven med stormen til fet, er den generelle prosessen den samme.

Instruksjoner

• Velg Innstillinger-programmet på programmer-menyen. Denne menyen kan nås ved å trykke på "Meny"-knappen, som er mellom gul "Telefon" knappen og styrekulen (på de fleste modeller) eller midtpunktet knappen (på fet).

• Velg "E-innstillinger" i innstillinger-programmet. Denne menyen ser ut som en konvolutt med en gear på den. Velg det ved å navigere til det bruke styrekulen (eller midtknappen på kurven) og deretter trykke på styrekulen (eller midtpunktet knappen).

• Naviger til konto/postboksen du vil slette. Postboksene er oppført etter e-postadressen (med mindre du angav et alternativt navn for kontoen når du konfigurerer). Bruke styrekulen til postboksen du vil slette utheves.

• Trykk på "Menu"-knappen. Du vil se en rekke alternativer, inkludert "Edit", "Filtre" og "Slett". Naviger til "Slett"-alternativet og velg ved å trykke på styrekulen.