Nnywellness.com

Ting å gjøre med en Samsung Tocco


Samsung Tocco er et internasjonalt designet mobiltelefon, også kalt den Samsung F480. Tocco fungerer på alle GSM-nettverk, betyr et SIM-kort er nødvendig for at telefonen skal fungere riktig. Utgitt i mai 2008, Tocco vise egenskaper en berøring-følsom LCD skjermen og en telefonbok som inneholder opptil 1000 kontakter.

Video og bilder

Samsung Tocco har en 5,0-megapiksler kamera med blits i situasjoner der det ikke er nok naturlig lys. Du kan også spille inn videoer med kameraet. Både videoer og bilder kan vises på Tocco etterpå, og du kan sende dem til andre trådløse brukere gjennom multimediemeldinger.

Få Online

Samsung Tocco lar deg koble til Internett på 2G eller 3G-nettverk. Tilkoblingen, avhenger av egenskapene til det trådløse nettverket du er på. Når koblet til et 3G-nettverk, kan du surfe på Internett og laste ned media ved hastigheter opptil 7,2 MB per sekund. På 2G-nettverk kobler du med hastigheter opptil 48 kilobyte per sekund. Telefonen koble ikke til trådløst, men det kommer utstyrt med Bluetooth 2.0. På Bluetooth må du registrere telefonen Tocco og se etter andre telefoner som du kan bruke til å utveksle informasjon og mediefiler.

Melding andre

For å få kontakt med venner og familie, er det flere metoder på Samsung Tocco. For å sende en hurtigmelding, kan du bruke telefonens tekstmeldingstjeneste, også kalt SMS. For å sende bilder eller videoer til andre, velger du MMS eller multimediemeldinger. Når du er tilkoblet, kan du koble en e-postkonto å få meldinger direkte på Tocco. Du har også bruke chat-tjeneste som AOL, Yahoo eller MSN.

Lytte til musikk

Siden Samsung Tocco har en mediespiller, kan du lytte til musikk formatert til MP3, MP4 eller AAC-filer. For å få musikk, kan du laste ned online gjennom telefonen eller dra filer fra datamaskinen. Du kan også lytte til FM-radio via Tocco.

Holde orden

Bruk systematiseringsfunksjonene som en kalender og memo pad å holde styr på alt du trenger å gjøre. Ta en titt på dokumentene til skole eller arbeid, så lenge de er kompatible med Microsoft-programmer.