Nnywellness.com

Hvordan lade et nikkel metall hydrid-batteri


Hvordan lade et nikkel metall hydrid-batteri

Nikkel metall hydrid batterier, også kjent som NiMH oppladbart celler, er et populært valg blant forbrukere som ønsker å bruke bærbare elektroniske enheter. Disse enhetene kan bruke konvensjonelle batterier, konvensjonelle batterier er ikke oppladbare, noe som gjør dem en mindre miljøvennlig Tilvalg- og, i det lange løp, mer kostbart å forbrukeren (NiMH-batterier kan være oppladet hundrevis av ganger). Lading NiMH batterier er en enkel prosedyre som vil gjenopprette dem for bruk i noen timer.

Instruksjoner

• Kjøpe en NiMH-batterilader. Prisene kan variere etter merkenavn, hvor lenge laderen tar for å lade battericellene og hvor mange batterier det kan lade samtidig (se ressurser). Kontroller at laderen er spesifikke for NiMH-batterier og NiCD (nikkel kadmium).

• Batteriene inn adapteren med polariteter (+ og - tegn) i cellene stilt opp med tilsvarende sidene av laderen.

• Koble din NiMH-batterilader til en tilgjengelig stikkontakt. De fleste ladere har en lys indikator på dem til å signalisere når laderen er tilkoblet. På dette punktet, skal LED-indikatoren rødt, som viser at laderen faktisk mottar strøm.

• Ta ut batteriene når Lysdioden blir grønn, eller etter angitte mengden tid har gått siden koble laderen som angitt av brukerhåndboken. Bruk NiMH batterier til de løpe ut, og gjenta prosessen.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å lade NiCD batterier i en NiMH lader eller omvendt. Dermed kan skade batteriene og/eller lader ugjenkallelig.