Nnywellness.com

Bruke en Canon SD1100 er som webkamera


Bruke en Canon SD1100 er som webkamera

Canon kraft skudd SD1100, eller Elph, er et digitalt kamera som er liten nok å passe inn i håndflaten av hånden. Den har en 8 megapikslers oppløsning, som sikrer at bildene er av høy kvalitet. Hvis du ønsker å bruke kanonen kameraet som webkamera, så er alt du trenger de venstre audio videokablene og en PC koblet til Internett. Når det er satt opp, kan du bruke en Voice over IP (Internet protocol) programvare videochatter med noen i verden.

Instruksjoner

• Kjøp et sett videoopptak kabler. Dette vil tillate deg å koble Canon-kameraet til din laptop eller PC. Kablene fungere som et videoopptakskort, overføre feed fra kameraet til datamaskinen. Du kan kjøpe disse online (se ressurs linker) for mellom $10 og $20 fra 2010.

• Støvel opp din computer og sett driver-CDen som fulgte med videoopptak kabler i stasjonen. Klikk "Neste" og vent programvare å installere. Start datamaskinen på nytt når den er fullført.

• Koble audio video-kablene som fulgte med ditt Canon SD1100 inn riktig pluggen på kontrollpanelet på kameraet. Det vil bli markert "A / V."

• Slå på ditt Canon SD1100 og klikk på ikonet "Video" på baksiden av det. Dette vil aktivere videofunksjonen.

• Ta den videoopptakskortet og koble de fargekodede kablene til tilsvarende tilkoblingene på video lydkablene. Med andre ord koble røde kabelen til den røde pluggen, gul til gul og hvit i hvit.

• Koble skjermkortet til USB-porten på datamaskinen. Operativsystemet vil oppdage kameraet og vil finne driverne du installert tidligere. Når den har plassert dem, klikk "OK".

• Klikk på "Computer" på skrivebordet og gå til "Flyttbare enheter." Du vil se et ikon for Canon kamera. Klikk på den, og det vises et vindu med video fra kameraet.

• Åpne stemme over IP-programvaren du bruker. Hvis du ikke har programvaren, er noen programmer kan du velge fra Skype, MSN bo eller AOL Instant Messenger. Når den er åpen, gå til "Verktøy", deretter "Options", deretter "videoinnstillinger." Canon SD 1100 kameraet vil automatisk bli oppdaget. Klikk "Lagre", og du vil nå kunne bruke det som et webkamera.