Nnywellness.com

Hva slags kabler trenger jeg for min nye LCD-TV?


Hva slags kabler trenger jeg for min nye LCD-TV?

Det er ingen verre følelse enn unboxing nye LCD TV bare for å oppdage at du ikke har de nødvendige kablene å koble den til hjemmekino utstyret. Unngå dette stresset ved å kjøpe riktig kablene forhånd og kan du ha high definition TV tilkoblet og drift nesten umiddelbart.

Koaksial

Hvis hjemmet er allerede fast og klar for kabel-TV, må du kjøpe en koaksial kabel til å koble din LCD-TV til kabel-selskapet utgang. Koaksiale kabelene består av en solid kobber indre dirigent og en ytre dirigent laget av kobber mesh, som deretter er atskilt med et lag av polyetylen isolasjon. Et lag av isolasjon omgir hele enheten for å beskytte kobber komponentene. Disse kablene kan overføre både video og lyd, så hvis din nye TV inneholder innebygde høyttalere du ikke trenger noen andre ledninger å kunne se kabelkanaler på din HDTV.

DVI

Hvis du arbeider ofte med datamaskiner, er du allerede kjent med DVI kabler, hvilken funksjon to rektangulære hvit kontakter med flat pinner som er koblet sammen med en sentral kabel. DVI-kabler er også utrolig nyttig i din hjemmekino, som de sende digitale data optimalisert for HD-skjermer. Dette betyr at du kan bruke LCD-TV som en ekstern skjerm - som gir ekstra skjermen eiendomsmegling for virksomhet og underholdning - på din bærbare eller stasjonære PC. I tillegg kan du gjenbruke en eldre datamaskin å fungere som en sentral underholdningssenter som er tilkoplet TVen via DVI. Så lenge datamaskinens skjermkortet er kompatibelt, er en DVI-kabel alt du trenger å begynne å nyte din PC eller Mac på nye LCD TV.

HDMI

Nå fanebærer for bære HD-innhold til en HDTV, HDMI-kabler er en viktig del av enhver moderne hjemmekino. Forkortelse for høy definisjon media grensesnitt, HDMI-kontakter er rent digitalt, som betyr at ingen data mistes eller korrodert i konvertering fra digital til analog eller vice vers. Disse kablene bære både lyd og LCD-TV, slik at ingen andre kabler er nødvendig hvis valgt stykke hjemmekino utstyr er nødvendig-utgang. HDMI-kabler kan brukes med TV-spill, HD-kabel set-top-bokser, Blu-Ray-spillere og DVD-spillere og kan kjøpes i hjem teater butikker.