Nnywellness.com

Hva slags dekning må jeg når jeg leie en bil?


Hva slags dekning må jeg når jeg leie en bil?

Leie en bil får en person fra punkt A til punkt B, men det kan være forvirrende på hva slags forsikring er nødvendig for å beskytte driveren i tilfelle en ulykke på veien. Det finnes en rekke alternativer for forsikring å beskytte Leietakeren hva hans situasjon i tilfelle det oppstår skade eller tyveri påløpt i løpet av leieperioden. Og disse alternativene kan gi varierende dekning - fra grunnleggende ansvarsforsikring som dekker potensielle skader og kollisjon forsikring dekker skader på bilen under en ulykke, helt opp til forsikring som dekker alle mulige medisinsk skader eller andre typer skader til, eller av bilen. Noen forsikring kreves på bilen i løpet av leieperioden, men hvor og hvordan Leietakeren betaler for det kan variere.

Personlig Bilforsikring

I noen tilfeller kan en eksisterende bil forsikring på sin egen bil tilbyr tilstrekkelig dekning for en leie. Det kommer an på informasjon om politikk og forsikringsselskapet tilbyr det, så en driver bør sjekke med hans selskap å se hvis policyen også ville dekke eventuelle reparasjoner eller skade som mens du kjører en leiebil eller dekket elementer stjålet fra bilen mens den er utleid. Policyen eid av Leietakeren bør inkludere grunnleggende ansvar og kollisjon dekning, men kan også inkludere omfattende forsikring som dekker ytterligere skade på bilen eller politikk som dekker medisinske kostnader knyttet til en ulykke.

Kredittkort

Hvis en eksisterende forsikring ikke dekker leie, bør en driver også sjekke med hennes kredittkortselskapet, siden noen kort tilbyr også forsikring til leie belastes kortet. Mange kort tilbyr noen kollisjon og tyveribeskyttelse på leiebiler, men en person som søker en bør sjekke først for å se om det ville være nok til å dekke alle mulige kostnader. Kredittkort er ofte stolt på som sekundær forsikring når du leier en bil, men kan ikke betale ut nok til å dekke kostnadene hvor stor skade eller tyveri oppstår. De vanligvis dekker bare grunnleggende kollisjonsskade, og dekker ikke ansvar for driveren, passasjer eller tilskuere.

Leietakeren er forsikring

Majoriteten av Bilutleie selskaper tilbyr også innboforsikringen drivere som leie biler fra dem. Selskaper kan tilby varierende dekning for varierende priser, og detaljene er avhengig av de nøyaktige retningslinjene. Husk at utleie selskaper se forsikring de selger med en leie som en pengene maker for dem, så vurdere at selv om deres politikk kjøpt med leie kan gi riktig dekning, er det ikke kan være til en rimelig pris. Bilutleie selskaper tilbyr en rekke dekning, alt fra grunnleggende ansvar og kollisjon forsikring helt opp til omfattende, men kostbare, pakker.