Nnywellness.com

Hvordan fjerne fast tennplugger fra en 1991 Ford Explorer


Hvordan fjerne fast tennplugger fra en 1991 Ford Explorer

De fleste eiere og operatører kan fjerne tennplugger fra deres 1991 Ford oppdagelsesreisende. Når en plugg fast, men blir prosessen mye mer komplisert. Faktisk kan denne situasjonen føre til store reparasjoner på motorblokken. Ta noen enkle forholdsregler, bruker de riktige verktøyene, og du kan utføre oppgaven raskt og riktig.

Instruksjoner

Tennpluggen er knyttet til Distributør cap eller tenningen modulen.
Kontroller at erstatning tennpluggen er klare til å installeres. Smøring eller gjennomtrengende gjelder trådene i nye og gamle pluggene, og la det seg ned.

Arbeide sammen med barn og venner gir en sikkerhetskopier.
Sett en tennpluggen socket over gamle pluggen, og forsiktig slå skiftenøkkelen klokken før pluggen løsner. Hvis tennpluggen er fjernet, kan du fortsette med å installere en ny plugg i henhold til instruksjonene i trinn 4. Hvis den gamle plugin viser uten å komme ut av hullet, men den threading er strippet og krever flere trinn.

Fjerne en stipped tennpluggen er ikke en enkel oppgave.
Følg samme fremgangsmåte for å fjerne en strippet plugg eller en som er rett og slett fast. Bryte av porselen toppen av tennpluggen med tang. Fjern alle porselen stykker. Med en elektrisk drill og en åttende-tommen bit, nøye bor et hull i metall del av tennpluggen. Sett en extractor ifølge instruksjonene fra produsenten, og fjerne skadede tennpluggen.

Kontroller at alle materialer og avfall er fjernet etter vedlikehold er utført.
Undersøk bunnen av gamle å være sikker på at trådene fjernes. Hvis det er ingen tegn til stripping på plugg selv, hull trådene er strippet og må repareres. Hvis problemet er bunnen av gamle koble pluggen nye forsiktig og stram den produsentens spesifikasjoner med en momentnøkkel. Knytt tennpluggen ledningen og bekrefter riktig drift av kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Blokk hjulene når du gjør vedlikehold på et kjøretøy.
  • Følg alle fra bilen og verktøyet produsenter.
  • Bruk beskyttende briller og hansker når du arbeider med et kjøretøy, alltid.
  • Delta på parkeringsbremsen.
  • Sett bilen i parken med mindre annet er beskrevet.