Nnywellness.com

Hvordan forbedre gass kjørelengde i en Chrysler 3.3L Van


Hvordan forbedre gass kjørelengde i en Chrysler 3.3L Van

Hvis du er den stolte eieren av en Chrysler 3.3L van, du har kjøpt en av de mest drivstoffeffektive varebiler på markedet. I gjeldende forbrukeren guide rangerer den fjerde i drivstoffeffektivitet landsomfattende. Det er fortsatt en varebil, skjønt, og er derfor tunge av design. I 2009 modellen få drivere gjennomsnitt 18 miles per gallon (MPG) i byen og 25 MPG på motorveien. Stikkordet er "gjennomsnittlig". Det betyr at det er noen eiere som blir regelmessig 33 til 35-MPG mens andre er tøffer på 12. Hvis du får mindre enn gjennomsnittet kjørelengde eller ønsker å ta skritt for å sikre du er å oppnå maksimal mulig drivstoffeffektivitet, følger du trinnene i guiden neden.

Instruksjoner

• Få bly foten av gasspedal. Selv om du har en V-6, late som det er bare 4 sylindre og kjøre tilsvarende. Det er en minivan, ikke en sportsbil. Fartsovertredelse koster deg penger i mer enn én. Kjører 55-60 vil forbedre drivstofføkonomi av ca 7 prosent, noe som sparer gass og penger. Som en bonus trenger du ikke å bekymre deg fart feller og skjulte kameraer.

• Gli når du kan. Slamming på pausene dine og skrikende stoppet er vanskelig på bilen og brenner drivstoff unødvendig. Når du nærmer deg en stopp, ta foten av gassen og gradvis avta. Tillate van til kyst når reiser nedover og du kan forbedre din kjørelengde ved 10 til 15 prosent.

• Fjerne alle overflødig vekt. Hvis du ikke trenger det for turen du tar, kan du fjerne baksetet. Ikke lagre unødvendige elementer i van, og kontroller at alle snø og is, fjernes før kjøring. Pakk ut van så snart som mulig i stedet for å kjøre rundt med den full av dagligvarer, oppbevaring, sportsbutikk, etc. Hver 100 pounds du slepe rundt reduserer kjørelengden med 1 prosent.

• Endre din luftfilteret. Dette trinnet alene kan forbedre drivstoffeffektivitet av 5 til 10 prosent. En god del av gjeldende kjørelengde forbedring miniprogrammer på funksjonen markedet ved å forbedre motorens luftinntak som resulterer i mer effektiv forbrenning. Eller erstatte gjeldende luftfilteret med en re-brukbar, og må du rengjøre det minst en gang hver måned eller hver 3000 miles.

• Sjekk inflasjon på dekkene å sikre at du ikke kjører på lite luft hjul. Når tid kommer, kan du erstatte gjeldende dekkene med radiale. Bytt til strålene kombineres med å opprettholde riktig inflasjon, kan forbedre kjørelengde og lavere drivstofforbruk med 7 til 12 prosent.

• Holde motoren vedlikeholdt og frisk-innstilt å kjøre på sitt optimale nivå. Det inkluderer får nye plug ledninger og erstatte oksygen sensoren minst en gang hver 50 000 miles. Kontroller at du bruker syntetiske blander når oljen endret. Disse forbedringene kombinert kan øke effektiviteten med opptil 20 prosent.

• Slå av klimaanlegget når du kjører mindre enn 40 miles per time. Det er noen debatt som som er mest skadelig for drivstofføkonomi--bruker klimaanlegget når du reiser på motorveien som brenner drivstoff, eller åpne vinduer som gjør van mindre aerodynamiske. Begge vil redusere den generelle ytelsen, men når temperaturen soars du har noe annet valg enn å velge en. Hvis du bor i et moderat klima, kan du linje vinduene med sol-blokkerende film og slå vents høye å gi luftsirkulasjon. Dette trolig ikke å gi nok komfort for passasjerer når temperaturen stiger over 90 grader Fahrenheit.

• Erstatte din drivstoff cap. Bensin fordamper og sel din gass cap slitasje ut over tid, gir deg en mindre enn perfekt passform. Prøv også å fylle opp når gass strikkefasthet er rundt halv-tank mark. Dette ikke bare holder deg fra å gå tom for gass, men det kan øke kilometerstand med opp til 4 miles per gallon i gjennomsnitt.

Tips og advarsler

  • Husk med en varebil, du skal aldri oppnå noe sånt som 50 MPG, men ved å ta alle trinnene ovenfor, kan du enkelt oppnå 30 MPG eller bedre. Når du kjører på motorveien, engasjere cruise control - men sørg for at du setter det mellom 55 og 60.