Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Trailer Breakaway batteri


Hvordan du Wire en Trailer Breakaway batteri

En trailer breakaway system holder trailere, innholdet og andre drivere trygt på veien. Tilhengeren kobles til et slep kjøretøy på samme måte som tradisjonelle tilhengere, men det er et batteri som er montert i en boks på tilhengeren tungen, sammen med en utbrytergruppe bryter. Hvis tilhengeren blir montert fra slep kjøretøy grunn, sender batteriet umiddelbart strøm til bryteren, som gjelder trailer bremsene og stopper sin bevegelse.

Instruksjoner

• Kutte trailer bremsen kabler nær koblingen kobler som trailer lysene på bilen. Denne ledningen er vanligvis blå.

• Plassere et par wire strippere på en wire omtrent en tomme fra området. Klemme ledningen strippere og trekke dem fra ledninger å fjerne den beskyttende ytre belegget. Gjenta denne handlingen for å fjerne den andre enden av klippe ledningen. Avholde begge to cut ledninger og en blå ledningen fra bryteren breakaway sammen i den ene hånden. Tvinn alle kobber endene sammen med klokken. Nøtt wire på ledningene; Skyv det ned mens urviseren.

• Pakk elektriske tape rundt wire mutteren og om to inches på hver side av mutteren.

• Hold andre blå ledningen ut av bryteren breakaway ved den blå tråden i batteriboksen. Vri både kobber endene sammen og nøtt wire på tilkoblingen. Dekk veikrysset, og to inches på hver side med elektriske tape.

• Pakk kobber slutten av hvite bakken ledningen ut batteriet rundt en skrue. Kjøre skruen i tilhengerens ramme så ledningen er klemt mellom metallramme og skruen.

• Pakk elektriske tape rundt bakken ledningen på rammen til å dekke. Pakk elektriske tape rundt tilhengerens ramme hver tre-fire inches for å holder ledningene fast på tilhengeren.

Tips og advarsler

  • To blå ledningene breakaway bryteren er utskiftbare. Enten en vil levere strøm til overgangen fra batteriet og bremsene.