Nnywellness.com

Hvordan installere en solskjermen for en bil


www.nnywellness.com | 520: web-serveren returnerer en ukjent feil

Feil 520 Rokke ID: 24d00ab4b3bc3858 • 2015-11-29 17:30:42 UTC

Web-serveren returnerer en ukjent feil

Du

Nettleser

Arbeider
Atlanta

CloudFlare

Arbeider
www.nnywellness.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det er en ukjent forbindelse problem mellom CloudFlare og webserveren opprinnelse. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Det er en sak mellom Cloudflare's cache og webserveren opprinnelse. CloudFlare skjermer for disse feilene og undersøker automatisk årsaken. For å støtte undersøkelsen, kan du trekke tilsvarende feilloggen fra web-serveren og sende det vårt supportteam. Ta med Ray ID (som nederst på feilsiden). Flere feilsøkingsressurser
.

Solskjermen i bilen spiller en viktig rolle i å beskytte din visjon fra solen mens du kjører. Driverne bruker ofte solskjermen som et sted å sette sine nøkler eller solbriller, eller å henge CD-etuiet. Dette kan resultere i slitasje over tid og solskjermen må fjernes. Du kan enkelt installere din egen solskjermen for å spare penger og en tur til bil-reparatør.

Betydning

Solskjermen brukes til å blokkere gjenskinn fra solen og hjelpe deg å navigere bilen trygt. Med mer bruk av driveren for dette formålet, visiret kan se mye slitasje over tid og solskjermen er ikke helt effektiv eller bryter.

Installasjon

Installere en ny solskjermen kan gjøres i løpet av minutter. Alt du trenger er en skrutrekker og en erstatning visir. Du kan skru tidligere solskjermen og trekke det fra hengeren låsen, og sette det nye i stedet.

Betraktninger

Noen solskjermene inneholder elektrisk utrustning som lar visiret å lyse opp når speilet er snudd åpen. Hvis dette er tilfelle, må du kanskje åpne panseret på bilen og koble fra batteriet til dette. Hvis du ikke kjenner eller ikke føler deg komfortabel, det anbefales at søker du hjelp fra en profesjonell bil repairmen for denne prosedyren.