Nnywellness.com

Feilsøke Sony HD projeksjon TV problemer


Feilsøke Sony HD projeksjon TV problemer

Feilsøke problemer med Sony High Definition projeksjon TV krever ingen verktøy eller unike elementer. De fleste av de vanlige problemene som kan påvirke en Sony High Definition projeksjon TV og bildet er knyttet til TV-innstillinger og feil tilkoblet installasjon materialer. Dette er alle saker som kan bli diagnostisert i hjemmet eller på kontoret uten dyre konsultasjon av profesjonelt reparasjon profesjonell.

Instruksjoner

• Kontroller strømkabelen TV er fortsatt koblet til stikkontakten og ikke komme løs.

• Observere kabeltilkoblingen. Denne kabelen kobler TV og kabel- eller satellitt-mottaker-boksen. Avhengig av oppsettet, vil hvilken kabeltype du bruker variere, men bare i forhold til naturen av fargene kjennetegnet på endene av kabelen. Fargene kjennetegnet på sett med liggende på hver ende av din kabelen vil bli speilet av fargene kjennetegnet på sett med lyd-/ porter både din kabel eller satellitt-mottaker og TVen.

• Trykk de to settene med lyd-/ liggende å se de er koblet ordentlig til TV og kabel/satellitt-mottaker. Kontroller at liggende og porter svarer i farge og ikke ikke samsvarer.

• Bla gjennom din tilgjengelig videoinnganger hvis komposittkabel synes å være skikkelig på plass, men TVEN fortsatt mangler lyd og video. Trykk på "Input"-knappen på fjernkontrollen Sony High Definition projeksjon TV eller på TV vil bytte mellom innganger. Du kan ha hatt feil input valgt, så fortsette sykling gjennom innganger til du kommer tilordnet tilkoblingen kabel eller satellitt. Du vil vite det er riktig input fordi lyd og video skal umiddelbart gjenoppbygges.

• Sjekk koaksialkabel tilkoblingen. Denne svart kabelen har en enkelt spiss som skal kobles til baksiden av din kabel eller satellitt mottakerens "Maur i" port. Selv om tilkoblingen vises gjøres riktig, kan dette ikke være nok til å sikre sterkt mottak og et klart bilde. Justere bandet på slutten av koaksialkabelen. Tvinn den oppover og til høyre til det strammer. Dette i sin tur stramme hele kabelen i havnen og forbedre bildet.